Ladies Intro 2019

Beste aankomend studente,

Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor een studie in Delft, een studentenstad die je onwijs veel te bieden heft! Steeds meer vrouwen kiezen voor een technische studie, maar toch zijn meisjes in Delft nog steeds in de minderheid. Dit is een hele goede reden om te laten zien wat er allemaal mogelijk is voor vrouwen in de techniek. Daarom vindt op dinsdag 11 juni de Ladies Intro plaats! Deze dag wordt gevuld met workshops op verschillende verenigingen, een show, diner, avondprogramma en als afsluiting een knallend feest!

’s Avonds hoef je niet naar huis, maar kan je blijven slapen in een studentenhuis. Het programma volg je met een groepje meisjes die zich voor dezelfde studie hebben ingeschreven en twee mentoren. Zo leer je in één dag veel meisjes kennen van je toekomstige studiestad en kan je alvast een beetje van het Delftse studentenleven proeven!

Lijkt dit jou wat? Schrijf je dan snel in door op het kopje "Aanmelden" te klikken in het linker menu voordat het vol zit (we hebben maar 350 plaatsen!)!

 

Tot 11 juni!

 

Met vriendelijke groet,

 

Niels de Rooij

Secretaris OWee Bestuur 2019

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren