Ladies intro 2019

Ladies intro 2019

Ladies Intro 2019


Lieve inschrijfster,

Leuk dat je mee wil doen aan de Ladies Intro dit jaar! Je kunt je inschrijven door het volgende formulier in te vullen. Als het inschrijven goed is gegaan, krijg je een mailtje ter bevestiging van je inschrijving.

 

De kosten van de Ladies Intro bedragen €30,-. Hiermee heb je toegang tot het gehele dagprogramma, krijg je te eten en een mogelijke slaapplaats.

We zien je graag 11 juni in Delft!

Groetjes,
OWee Bestuur 2019

 

 

Disclaimer beeldmateriaal

Tijdens het evenement (de Ladies Intro) wordt beeldmateriaal gemaakt. Wij gaan selectief en integer om met het gebruik van foto's en video's in publicaties achteraf. Wij gebruiken dit met name voor de website en social  mediaplatforms. Mocht je het niet eens zijn met geplaatste foto's waar je in beeld te zien bent, is het mogelijk bezwaar te maken bij het OWee Bestuur en wordt het verwijderd.

Heb je een andere allergie/dieëtwensen? Schrijf die dan hieronder. Helaas kunnen we niet met alle allergieën rekening houden maar we proberen iedereen zoveel mogelijk tegemoet te komen.

Als je ook voor maandagavond een slaapplek nodig hebt, dan kun je contact opnemen met je Sleep-Inn huis. Je krijgt de contactgegevens hiervan een aantal dagen voor de Ladies Intro.

€ 30,00

Totaal: € 30,00

event management
 event management