Innovatiesessie: Robotica voor Maritiem en Haven!

Datum: 3 juni 2019

Tijd: 14:00 - 17:00

Locatie: RDM terrein, Rotterdam

Ongetwijfeld bent u op de hoogte van de mogelijkheden van robotica voor de maritiem en haven sector. Belangrijk is echter: waar liggen de kansen voor úw bedrijf?

Op 3 juni aanstaande organiseert Maritime Delta, in samenwerking met RoboHouse en Itanks, de Innovatiesessie: Robotica voor Maritiem en Haven. Deze bijeenkomst is de opmaat naar een persoonlijke masterclass over de robotisering van uw bedrijf, in de vorm van een canvassessie van RoboHouse. Naar aanleiding van de Innovatiesessie kunt u zich hier vrijblijvend voor aanmelden. Dit canvas zal u helpen om robotisering naar úw werkvloer te brengen binnen uw maritiem- of havengerelateerde mkb-bedrijf.

Tijdens de Innovatiesessie vertelt Jaimy Siebel (algemeen manager van RoboHouse) wat de laatste ontwikkelingen zijn op roboticagebied. Hij legt uit welk type processen je het beste kunt robotiseren. Ook zullen twee bedrijven hun ervaringen met u delen en vertellen hoe zij robotica ontwikkelen en toepassen. Het programma kunt u hier vinden.

Organisatie

Deze sessie wordt georganiseerd door samenwerkingsverband Maritime Delta in samenwerking met Itanks en RoboHouse. Maritime Delta is een samenwerkingsverband van bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen in de maritieme delta, het gebied van Tweede Maasvlakte tot en met Gorinchem en Werkendam. Itanks is een kennis- en innovatieplatform voor havengerelateerde industrie. RoboHouse in Delft is hét fieldlab voor geadvanceerde cognitieve robotica toepassingen van de TU Delft, TNO, ABB, Festo en RoboValley.

Locatie en aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats op 3 juni van 14:00 - 17:00 op het RDM terrein in Rotterdam. U kunt zich hier aanmelden.

    

 

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren