Datasciences & Entrepreneurship - high-level matchmaking-event China-Brabant

Datasciences & Entrepreneurship - high-level matchmaking-event China-Brabant

Datasciences & Entrepreneurship


High-Level matchmaking event China-Den Bosch

 

Op 14 juni wordt in het Gemeentelijk Bestuurscentrum van Den Bosch het High-Level matchmaking event georganiseerd. Het thema van deze middag is Datasciences & Entrepeneurship. Uw bedrijf vormt een belangrijke schakel in het ecosysteem voor Datadriven bedrijven in Den Bosch. U zorgt voor een omgeving waarin groei en innovatie voorop staan!

Tijdens dit netwerkevent zal een inspirerende - deels Chinese - entourage aanwezig zijn waarmee u van gedachten kan wisselen en een sterk netwerk kan opbouwen. Dit is uw kans om potentiële handels- en innovatiepartners uit China te ontmoeten.

Op deze dag zal de heer Eelko Brinkhoff dagvoorzitter zijn. Eelko Brinfhoff is hoofd Foreign Investments & Trade bij de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij en heeft de nodige ervaring met Chinese databedrijven.

Burgemeester Jack Mikkers en wethouder van onder andere Economie en Datascience Jan Hoskamp zullen op deze dag een inhoudelijke rol invullen. De burgemeester heeft een internationale blik, de wethouder heeft juist het lokale bedrijfscontact. Een ideale combinatie dus!

Het inhoudelijke programma van de dag vindt u onder de pagina 'programma'. Aanmelden voor dit inspirerende evenement kan onder de pagina 'aanmelden'. 

 

Meld u aan voor dit inspirerende netwerkevent en wij zien uit naar uw komst op 14 juni 2019 in het Gemeentelijk Bestuurscentrum van Den Bosch!


Met vriendelijke groet,
 


Jack Mikkers, burgemeester van ‘s-Hertogenbosch
Jan Hoskam, wethouder van o.a. Economie en Datascience

jouw online aanmeldformulier
 jouw online aanmeldformulier