Mentoren


Leuk dat je mentor wil worden tijdens de OWee van 2019! Onderstaand formulier moet ingevuld worden om je aanmelding rond te krijgen. Je kan je uitsluitend aanmelden als mentorkoppel. Deelname aan de OWee als mentor kost € 27,50 per koppel.

De eerste mentor die je invult, is de hoofdmentor. Wij gebruiken hem/haar als aanspreekpunt. De tweede mentor is de medementor. We gebruiken de termen hoofdmentor en medementor alleen in onze administratie en ze betekenen verder niets.

Het OWee Bestuur kan niet garanderen dat jullie mentor worden tijdens de OWee. Het kan namelijk zijn dat er uiteindelijk meer aanmeldingen dan nodig zijn. Te zijner tijd worden jullie op de hoogte gesteld. Mochten jullie geen mentor worden, wordt uiteraard de € 27,50 teruggestort.

 

Disclaimer beeldmateriaal

Tijdens het evenement (de OWee) wordt beeldmateriaal gemaakt. Wij gaan selectief en integer om met het gebruik van foto's en video's in publicaties achteraf. Wij gebruiken dit met name voor de website en social  mediaplatforms. Mocht je het niet eens zijn met geplaatste foto's waar je in beeld te zien bent, dan is het mogelijk bezwaar te maken bij het OWee Bestuur en wordt het verwijderd.

Hoofdmentor

Heb je een andere allergie/dieëtwensen? Schrijf die dan hieronder. Helaas kunnen we niet met alle allergieën rekening houden maar we proberen iedereen zoveel mogelijk tegemoet te komen.

Medementor

Heb je een andere allergie? Schrijf die dan hieronder. Helaas kunnen we niet met alle allergieën rekening houden maar we proberen iedereen zoveel mogelijk tegemoet te komen.

Bijbaan in Delft?

 

Relaxed en flexibel werk €10,- per uur. De OWee werkt al jaren samen met aanmelder.nl. Aanmelder.nl zoekt studenten als: Event engineer en Developer.

Zie ook https://aanmelder.homerun.co/ geïnteresseerd? vink onderstaande checkbox aan en Aanmelder.nl neemt vrijblijvend contact met je op.

Als jullie worden gekozen als mentorkoppel is het volgende belangrijk om te weten.

 

Als mentorkoppel word je ingedeeld voor een verplichte mentorendag. De mentorendag bestaat uit een instructie/workshop met daarop een leuke borrel. De data hiervan volgt nog per mail (waarschijnlijk ergens tussen juli en augustus). 

 

Let op: Het is belangrijk dat je op deze dag aanwezig bent. Je kunt alleen mentor worden als je bij jouw mentorendag aanwezig bent geweest. Aanwezigheid wordt gecontroleerd.

€ 27,50

Totaal: € 27,50

webinar software
 webinar software