Het Food Law Event van VMT is dé jaarlijkse bijeenkomst waar u op het gebied van levensmiddelenwetgeving in de levensmiddelenketen kennis kunt uitwisselen en netwerken. Van nieuwe wetgeving tot de jurisprudentie over bestaande regelgeving. 

De onderwerpen op het Food Law Event kunnen gaan over de komst van nieuwe wet- en regelgeving en de nationale interpretatie en handhaving daarvan. De onderwerpen die deze editie onder meer aan bod komen zijn: het komende voedselkeuzelogo, herkomstetikettering, de duurzaamheid en voedselveiligheid van verpakkingen en materialen, allergenenbeleid, de wet versus innovatie, misleiding, het nieuwe NVWA-beleid ten aanzien van additieven etikettering en clean label, claims en ‘food law basics’: wat moet een producent op orde hebben voordat een product in de markt kan worden gezet?

 

 

 

 

 

 

 Voor wie?

Het evenement, waar zo’n 150 professionals uit de voedingsmiddelenindustrie op af komen, wordt hoog gewaardeerd. De bijeenkomst is bestemd voor directies en management van bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie, regulatory affairs, kwaliteitsmedewerkers, productontwikkelaars, beleidsmedewerkers, belangenbehartigers, rechtsprekende organen en raden, advocatenkantoren, toezichthouders en adviseurs.Locatie

Het Food Law Event 2019 vindt plaats in het Miele Experience Center in Vianen.

Miele Experience Center
De Limiet 2
4131 NR Vianen