Nyenrode collegereeks nieuwe perspectieven op veiligheid

Nyenrode collegereeks nieuwe perspectieven op veiligheid

De colleges worden op woensdagen gegeven in de collegezalen van de Nyenrode Business Universiteit. De ontvangst is vanaf 15:00 uur, de colleges zelf starten om 15:30 uur en eindigen omstreeks 19:00 uur, inclusief een pauze van circa 30 minuten waarin u een lichte maaltijd krijgt aangeboden. De colleges zijn filevrij en na afloop houdt u nog een behoorlijke avond over.

Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25
3621 BG Breukelen

Routebeschrijving >>

Uw investering
€ 2.195,- per persoon (excl.btw).

Certificaat
Na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat van Arbo>> en Nyenrode als u tenminste 5 colleges hebt gevolgd.

Aanmelden
Schrijf u gemakkelijk in via het inschrijfformulier. Heeft u vragen over het inschrijven? Bel met onze administratie 088 58 40 888.

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. U kunt tot uiterlijk vier weken voor de aanvang van deze collegereeks kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van de collegereeks bent u 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, of bent u afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag inclusief, (indien van toepassing, het horeca-arrangement) te berekenen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via aanmeldingenevents@vakmedianet.nl.

Verhindering
Bent u verhinderd en kunt u een college niet bijwonen? U kunt kosteloos een plaatsvervanger bij ons aanmelden. Dit kan via aanmeldingenevents@vakmedianet.nl.

Voorwaarden
Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet bv zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te 's-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.