De colleges worden op woensdagen gegeven in de collegezalen van de Nyenrode Business Universiteit. De ontvangst is vanaf 15:00 uur, de colleges zelf starten om 15:30 uur en eindigen omstreeks 19:00 uur, inclusief een pauze van circa 30 minuten waarin u een lichte maaltijd krijgt aangeboden. De colleges zijn filevrij en na afloop houdt u nog een behoorlijke avond over.

Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25
3621 BG Breukelen

Routebeschrijving >>

Uw investering
€ 2.195,- per persoon (excl.btw).

Certificaat
Na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat van Arbo>> en Nyenrode als u tenminste 5 colleges hebt gevolgd.

Aanmelden
Schrijf u gemakkelijk in via het inschrijfformulier. Heeft u vragen over het inschrijven? Bel met onze administratie 088 58 40 888.

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. U kunt tot uiterlijk vier weken voor de aanvang van deze collegereeks kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van de collegereeks bent u 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, of bent u afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag inclusief, (indien van toepassing, het horeca-arrangement) te berekenen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via aanmeldingenevents@vakmedianet.nl.

Verhindering
Bent u verhinderd en kunt u een college niet bijwonen? U kunt kosteloos een plaatsvervanger bij ons aanmelden. Dit kan via aanmeldingenevents@vakmedianet.nl.

Voorwaarden
Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet bv zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te 's-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.