EFFICIENCY DANKZIJ DUURZAAMHEID

Bekijk hier de video van de Datacenter Innovations Day - 19 september 2019 Stadion Galgenwaard

Het zijn spannende tijden in de wereld van de datacenter! Nog nooit gingen de technologische ontwikkelingen zo snel. Met name open source-hardware en open source-software spelen hierbij een hoofdrol. Maar natuurlijk ook Artificial Intelligence, Green IT en nog veel meer. 

Daarom organiseert DatacenterWorks in samenwerking met CloudWorks en Infosecurity Magazine op donderdag 19 september de Datacenter Innovations Day 2019.

Het programma van deze dag staat bol van sprekers en lezingen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van open source-hardware, connectiviteit, cloud services, circulariteit, open source-software, Green IT, AI en machine learning, nieuwe koelconcepten, DCIM, datacenter management en nog veel meer.

Gelijktijdig met Datacenter Innovations Day zullen ook de events Maintaining the Engineer (Automatie|PMA) en Cobotica (Vision + Robotics) plaatsvinden bij Stadion Galgenwaard in Utrecht. 

Bekijk hieronder de deelnemende bedrijven aan deze events:
- deelnemende bedrijven Maintaining the Engineer
- deelnemende bedrijven Cobotica


Tijdens de lunch en de netwerkborrel kunt u ook met de deelnemers aan deze events in gesprek gaan! Houd de website in de gaten voor de meest actuele informatie over sprekers, partners en het programma!

Kijk hier voor de sponsormogelijkheden voor uw bedrijf.
Overzicht van deelnemende bedrijven Datacenter Innovations Day

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren