Sprekers

 


Moderator: Robbert Hoeffnagel
Hoofdredacteur    
Robbert Hoeffnagel is al meer dan 30 jaar actief in de IT-industrie als journalist, uitgever en adviseur. Hij schrijft artikelen, blogs en columns over belangrijke IT-trends en adviseert bedrijven en organisaties op het gebied van marketing & positionering. Hij is hoofdredacteur van Data-centerWorks, CloudWorks en Infosecurity Magazine. Ook treedt Robbert regelmatig op als moderator/dagvoorzitter op congressen en events.    

Linda Kester
Jigseye
Linda is Research Affiliate bij het KIN Centre for Digital Innovation. Haar expertise ligt in de strategische besluitvorming van portfolio's. Ze heeft wetenschappelijke modellen ontwikkeld om vast te stellen welke interne mechanismen de organisatie in staat stellen of verhinderen om uitvoering te geven aan hun strategische beslissingen in het licht van technologische ontwikkelingen en digitalisering. Kortom, ze biedt organisaties inzicht in hoe ze moeten reageren op een onzekere toekomst, terwijl ze de bedrijfsvoering van vandaag succesvol beheren. Linda promoveerde aan de TU Delft en werkte als universitair docent voordat ze haar eigen bedrijf JigsEye oprichtte. Een bedrijf waarin zij wetenschappelijk onderzoek en zakelijke impact bij elkaar brengt.
DOWNLOAD DE PRESENTATIE

John Laban
Open Compute Project
John Laban is dé ambassadeur van Open Compute project. John werkt al meer dan 35 jaar in de ICT. Hij begon zijn werkzame leven ooit als BT technicus bij de London Stock Exchange. In het begin van de jaren tachtig was hij bijzonder actief als developer van LAN infra en de ITS normering van BT en Ford Motor Company. Vandaag de dag mag je John gerust een Hardware Open Source evangelist noemen. Het is dan ook logisch dat hij spreekt op de Datacenter Innovations Day 2019.
DOWNLOAD DE PRESENTATIE

Richard Boogaard           
Managing Director - SmartDC
Richard Boogaard, managing director van het Rotterdamse datacenter Smartdc, gaat spreken over de technische uitdagingen van het hosten van online games zodat de “responsiveness”, snelheid en beschikbaarheid helemaal passen bij de game-ervaring die gamers en de ontwikkelaar van de game willen. Richard zal op Datacenter Innovations Day ingaan op de extreem hoge eisen die game hosting aan een datacenter stelt.
 

Darren Cater
Sales Manager Benelux - Delta Electronics
Darren Cater is een sales professional met een ruime ervaring op het gebied van UPS, Batterij monitoring en Data Center systemen. Vloeiend in Engels en Nederlands, heeft hij op Europees niveau voor verschillende werkgevers gewerkt en een indrukwekkende netwerk opgebouwd. Zijn motto luid: “Goede verkopers zijn relatiebouwers die waarde leveren en hun klanten helpen winnen”
DOWNLOAD DE PRESENTATIE
 

Marjolein Bot
Challenge Lead Energie - Amsterdam
Economic Board

De overgang naar een duurzame toekomst en een circulaire samenleving zijn cruciale kwesties waarmee de mensheid te maken heeft. Marjolein Bot is ervan overtuigd dat we een systeemverandering nodig hebben in de manier waarop industrieën werken en klanten consumeren. Beginnend met een mentaliteitsverandering die volgt uit de manier waarop we werken. Haar ambitie is om deze transitie te versnellen door organisaties en partnerschappen op dit gebied te ontwikkelen en te laten groeien. Als Program Manager Energietransitie werkt zij samen met partners aan het leveren en versnellen van innovaties in het City-zen-programma.
DOWNLOAD DE PRESENTATIE

Prof. Ton Backx
Technische Universiteit Eindhoven

DOWNLOAD DE PRESENTATIE

Bart Nieuwenhuis
Account Manager - Vertiv
Bart Nieuwenhuis is al meer dan 15 jaar actief in de datacenter industrie bij diverse organisaties, in verschillende sales en marketing rollen. Op basis van deze ervaring en een brede interesse in zowel techniek als organisaties kijkt hij graag vooruit naar de toekomst van het datacenter. Vertiv heeft in een groots opgezet “voice of the industry” enquête een aantal datacenter trends geïdentificeerd welke nader worden toegelicht.

congressoftware
 congressoftware