In actie door meer interactie
In een snel veranderende tijd gaat het erom mensen te raken en te motiveren om duurzaam veilig en vitaal te blijven (samen)werken. Tijdens de 16e editie van het Landelijk Arbocongres laten we u kennismaken met verrassende en effectieve manieren en methoden om mensen duurzaam in beweging krijgen.

Maar dat is niet alles. Ook andere, actuele arbothema's komen dit jaar natuurlijk weer aan bod. Zodat u na afloop weer vol nieuwe inspiratie, inzichten en ideeën naar huis gaat. 
 

Topsprekers dit jaar:

Daarnaast kiest u zelf uit een uitgebreid aanbod van actuele thema's nog twee keuzesessies.
 

Schrijf u in met korting

Neem uw collega's mee en profiteer direct van een korting van € 100,- per persoon!

 

 

 

 

A&O, AH en VK deskundigen ontvangen 1 Hobéon SKO studiepunt.

Vorige editie beoordeeld met een 8! Enkele reacties van oud-deelnemers: 
 

"Het Landelijke Arbocongres was verrassend interessant. De sprekers waren inspirerend en op de praktijk gericht. Geen wollige verhalen, maar heel toepasbaar."

"Ik heb ideeën opgedaan waar ik direct wat aan heb en meteen mee aan de slag kan."

"Door de goede sprekers en interessante onderwerpen is het Landelijk Arbocongres voor mij een "must" om goed op de hoogte te blijven!"

"Er zijn een aantal onderwerpen aan de orde gekomen die ongetwijfeld zullen bijdragen om het ARBO-niveau naar een nieuw plateau te brengen."

"Arbo is en blijft de basis voor een gezonde werkomgeving. Het Arbocongres neemt je hierin mee om kennis te delen en deze mee te nemen binnen de eigen organisatie."


Bekijk de aftermovie van het Landelijk Arbo Congres 2019