ACC Wielerclassic 2019

 

De voorjaarszon laat weer van zich spreken, de bloembollen staan in volle bloei en het Active Capital Company team is reeds met elkaar in training om in vorm te komen voor ons leukste evenement van het jaar; de zevende editie van de ACC Wielerclassic op 15 juni 2019. Wij nodigen je van harte uit op deze dag met ons mee te fietsen.

Wij zullen deze dag 100 km fietsen in de mooie groene omgeving van Hilversum. Onze start en finish is dit jaar bij Arnold Suhr, één van onze portfoliobedrijven. Meer info over de route en logistiek zal enkele weken voor het evenement volgen.

De insteek is voornamelijk om een sportieve en gezellige dag met elkaar te hebben. De ACC Wielerclassic is zeker geen wedstrijd en daarom is er voldoende tijd om tijdens de BBQ lunch na afloop gezellig met elkaar bij te praten.

Wij zullen voor deze dag een mooi Active Capital Company wielershirt van Rapha verzorgen. Anders dan de vorige edities dient de rest van de uitrusting zelf meegenomen te worden. Voor diegene die zelf geen racefiets hebben kunnen wij een fiets verzorgen.

Graag ontvangen we je aanmelding of afmelding uiterlijk op 15 mei.

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren