Bier speelt een steeds belangrijkere rol bij de verwachtingen die een gast van een horecaonderneming heeft. Daarom organiseert Misset Horeca de Dag van het Bier. De Dag van het Bier is het kennisevent, dat volledig in het teken staat van bier. Iedere horecaprofessional die meer wil halen uit bier, laat zich een dag lang onderdompelen in alle facetten van bier.

 

 

Dag van het Bier 2019

Misset Horeca organiseerde maandag 9 september de eerste editie van De Dag van het Bier. Ruim 200 horecaondernemers kwamen naar de Winkel van Sinkel in Utrecht. Een uniek en monumentaal pand met een sfeervolle uitstraling aan de Oudegracht in Utrecht. 13 bierspecialisten gaven hier diverse workhops waaruit deelnemers zelf een programma konden samenstellen. Van inspiratie en leren tot ruiken, proeven en zien. De datum voor de volgende editie is nog niet bekend maar wil je wel op de hoogte gehouden worden? Laat dan jouw gegevens achter. 

Houd mij op de hoogte >

Een aantal highlights van Dag van het Bier 2019

Lees meer >

Voor wie?

De Dag van het Bier is voor horecaprofessionals uit de branche die met bier werken of er meer mee willen doen. Van restaurant tot hotel, van café tot brasserie; in toegankelijke sessies zullen diverse facetten van het product bier besproken worden.

 

Bekijk hier de video van de Dag van het Bier 2019 en zie waarom jij de volgende editie niet mag missen!