Masterclass "Best Value conference 2020" 

Een unieke Masterclass voor de enthousiaste Best Value expert die de Best Value conference in de VS [jan 13 - 17, 2020] wil bezoeken. Kashiwagi gaat in op de verschillen tussen Best Value Aanpak in Nederland en Best Value Approach vanuit de Performance Based Studies Research Group [www.pbsrg.com]. Legt uit welke richting BVA zich op zal ontwikkelen. Het is bij uitstek een Masterclass die helpt bij het voorbereiden van het TTT [Train the Trainer] examen tijdens de Best Value conference. Dit examen geeft de mogelijkheid op het behalen van A+ certificering. Een actuele lijst van A+ gecertificeerde experts wordt jaarlijks gepubliceerd op de website van de Performance Based Studies Research Group [www.pbsrg.com]. Deze Masterclass is GRATISMeld je vandaag aan, het aantal plaatsen is beperkt. 

 

Masterclass "Best Value jurisprudentie" i.s.m. Van Doorne Advocaten

De publieke sector in Nederland loopt voorop bij de toepassing van de Best Value Aanpak. Dr. Dean Kashiwagi zal de lessons learned bespreken en de laatste ontwikkelingen toelichten. Transparantie en objectiviteit zijn belangrijke uitgangspunten bij Best Value aanpak en hybride vormen kunnen leiden tot klachten en rechtszaken. Van Doorne advocaten zal Best Value vanuit de EU aanbestedingswetgeving  toelichten. Deze Masterclass is exclusief georganiseerd voor de relaties van Van Doorne advocaten in Amsterdam en is helemaal VOLGEBOEKT. 

 

Masterclass "Best Value in de praktijk"

Hoewel de BVA eenvoudig en ongecompliceerd is, kan het voor experts moeilijk zijn om dit systeem in hun huidige organisatie te implementeren. Casestudy's uit alle verschillende sectoren en gebieden van de wereld zullen worden gebruikt als voorbeelden voor deelnemers van deze Masterclass om van te leren. Deelnemers zullen cruciale kennis horen  om het risico's en potentiële problemen in hun een Best Value project te voorkomen.

De kernbegrippen die in deze Masterclass worden onderwezen zijn:

  • Veelgemaakte fouten van gebruikers bij het toepassen van BVA
  • Best Value gebruiken in een politieke of prijsgebaseerde organisatie
  • Hoe kan de Best Value methode gebruikt worden om meer tenders te winnen 
  • Hoe voorkomt u protesten en rechtszaken

Leer meer over de praktische toepassing van Best Value en krijg antwoorden op de meest gestelde vragen. Nog maar 12 plaatsen beschikbaar!

Masterclass "B of B+ certificering met Dr. Dean"

Wil je bijgespijkerd worden over de laatste ontwikkelingen van de Best Value Aanpak? Of nu toch eens je Best Value B-certificaat behalen? Dan is er niets leukers om les te krijgen van Dr. Dean Kashiwagi zelf. Met ruim 25 jaar ervaring zal hij je op een leuke en boeiende wijze de principes van de Best Value Aanpak uitleggen. Een unieke kans om nieuwe inzichten te krijgen van de bedenker van de filosofie. In de praktijk zien we in Nederland namelijk steeds vaker dat er varianten en mengvormen worden gebruikt die de essentie van de Best Value Aanpak missen. Laat je daarom inspireren en ontvang na afloop van de training een certificaat B of B+. Wil je een B-certificaat behalen, dan is de training 2 dagen. Is je B-certificaat nog geldig en ga je voor een B+certificaat, dan is één trainingsdag voldoende, onder de voorwaarde dat je slaagt voor het IMT en PIPS examen.  De perfecte Masterclass voor degene die hun B of B+ certificaat willen behalen of vernieuwen! Er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar. Wacht niet te lang met je aanmelding. Aanmelden kan via deze link. 

 

Masterclass "Operational excellence in de Maritieme sector" 

‘Best Value’ wordt al vele jaren toegepast als innovatieve risico & projectmanagement methode. Daarmee kunnen projectmanagers tijdig risico’s herkennen om zo een project van begin tot eind succesvol uit te voeren. Te vaak komt het voor dat er pas wordt gereageerd als de verstoring een daadwerkelijk probleem is geworden. Mogelijke gevolgen: een project wordt niet op tijd afgerond, overschrijdt het vastgestelde budget of de vastgestelde kwaliteitseis worden niet gerealiseerd. ALLEEN OP UITNODIGING.

 

Over Dr. Dean Kashiwagi en de organisatoren 

Dr. Dean Kashiwagi, Isaac Kashiwagi, Jolanda Lempers, Erik Mars en Pascal Evertz hebben zich ten doel gesteld om het oorspronkelijke gedachtegoed in Nederland te blijven promoten. Jolanda, Erik en Pascal zijn daarbij tevens licentiehouders en alle drie lid van de Internationale Certificeringsboard van de Performance Based Studies Research Group [www.pbsrg.com]. Hierdoor beschikken zij over de laatste kennis en mogen  organisaties trainen en individuen certificeren in Best Value. Belangrijker nog, Best Value is voor alle vijf veel meer een levensfilosofie en ze zijn dan ook volledig gecommiteerd om hun kennis te delen om zodoende bij te dragen aan het verspreiden van de Best Value aanpak en Information Measurement Theory. 

 

Meld je vandaag nog aan voor één van deze unieke en meeslepende Masterclasses.

 

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren