Kunnen uw gebouwen al met u ‘praten’? Kunnen ze voelen wat er rondom hen gebeurt en zich dynamisch aanpassen aan de behoeften van de gebruikers? IoT-gerelateerde technologieën kunnen gebouwen vandaag tot leven brengen en ze slim maken. Een slim gebouw verbetert niet alleen comfort, ruimte en gebruik van resources, maar assisteert gebruikers ook in real time. Ontdek hoe je gebouwen slimmer maakt met onze live demo zodat gebruikers een betere ervaring hebben en hun dag optimaal kunnen besteden. 


ENGIE

ENGIE zal op het Experience Center een live demo geven van de ENGIE Smart Building oplossing. Door data uit verschillende bronnen te combineren, te analyseren en te visualiseren wordt uniek inzicht gegenereerd op het gebied van comfort, installatieprestaties en energie-efficiency en de crosslinks hiertussen. Door middel van dit unieke inzicht en door hier geautomatiseerde acties aan te koppelen, kunnen wij borgen dat het gebouw optimaal functioneert en kunnen wij hier in het vervolg garanties op afgeven.


Priva

Bij Priva Building Automation creëren we een klimaat voor groei. Met onze technologische kennis en expertise ontwikkelen we gebouwautomatisering die het perfecte klimaat creëert voor de gebruikers in een gebouw, waarbij het gebouw zich aan de noden van deze gebruikers aanpast. Wij werken dan ook continu aan de doorontwikkeling en uitbreiding van ons portfolio.
Bezoekt u ons op het Experience Center, dan kunt u de jongste telg uit ons Priva Lab ontmoeten. Buildium Comfort en Buildium Reports laten u echte flexibiliteit ervaren. Tijdsbesparend d.m.v. volledig geautomatiseerde rapporten en een gezonde, schone omgeving tijdens uw werkdag. Hoe wij dat realiseren? Maak onze demo op het Experience Centre en ervaar het zelf.

Zo helpen we gebouweigenaren, ontwikkelaars en investeerders om duurzame en energiezuinige gebouwen te maken waarin mensen zich écht goed voelen.


KONE

Een slim gebouw ondersteunt en faciliteert de mensen die er gebruik van maken. Bent u benieuwd wat KONE hierin kan betekenen? Bezoek ons dan op het Experience Center en we nemen u mee in de wereld van onze slimme oplossingen. We laten u zien hoe we IoT inzetten en hiermee kunnen voorspellen wat uw installaties nodig hebben om optimaal te kunnen presteren. Maak van uw gebouw het slimste van de straat – wij zorgen voor een hogere beschikbaarheid, meer veiligheid en optimaal gebruikersgemak.


Signify

Waar licht is, is inzicht
Ervaar Interact Office... in het Experience Center
Hoe kan Interact Office van een gewoon kantoor een Smart Building maken? Dat kunnen we u natuurlijk prima uitleggen, maar u moet het eigenlijk zelf ervaren. Kom daarom naar het Experience Center, in het hart van het Smart Buildings Event. In diverse demonstraties laten we u zien hoe Interact Office u inspirerende inzichten biedt om efficiënter en productiever te werken.


Octo

Hebt u de ambitie om uw kantoor slim te maken of ben u gewoon nieuwsgierig? Breng een bezoekje aan Octo in het experience center voor een demo die u inzicht geeft in de mogelijkheden. Daarnaast beantwoorden wij graag uw vragen en besteden we aandacht aan concrete use cases die voor uw organisatie interessant zijn. Tot slot krijgt u ook de kans om zelf interactie te hebben met onze sensoren. Zien is immers geloven. Tot 10 oktober!