Datum & locatie

Datum

10 oktober 2019

Adres

Jaarbeurs Utrecht

Media Plaza (naast de bioscoop)

Jaarbeursplein (ingang Croeselaan 6)

Bereikbaarheid

Jaarbeurs Media Plaza is gelegen in het Jaarbeurscomplex, in het hart van de stad Utrecht, nabij Utrecht Centraal Station en op loopafstand van het historische stadscentrum. Media Plaza is dus goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Openbaar vervoer: Het Centraal Station van Utrecht en het naastgelegen busstation liggen op een loopafstand van zo’n vijf à tien minuten. Kijk op www.9292.nl voor gedetailleerde reisinformatie. Auto: Voor een parkeerplaats dicht bij Media Plaza houdt u parkeerterrein P4 aan. Vervolgens loopt u het hallencomplex binnen via Entree West. Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid van de locatie.

 

Tarieven

  • €299,- p.p. 
  • €249,- p.p. voor Facto abonnees (je lidmaatschap wordt gecontroleerd)
  • €249,- p.p. bij deelname vanaf 2 personen of meer van één organisatie

Inschrijven

Je kan jezelf hier inschrijven. Na aanmelding ontvang je een online bevestiging. De genoemde prijzen zijn inclusief koffie en thee tijdens de pauzes, lunch en de netwerkborrel. De prijzen zijn exclusief BTW.

Heeft u vragen?

Voor vragen over de afhandeling van jouw inschrijving kan contact opnemen via inschrijven@vakmedianet.nl.

 

Deze dag is bestemd voor

Bij Smart Buildings hebben technische en interne partners en facilitaire beheerders elkaar nodig om tot goed werkende oplossingen te komen. Een combinatie van slim beheer en aantrekkelijk gebruik.

Deze dag is onmisbaar voor de facility manager die zich bezighoudt met het gebouw en de kantoorinrichting hiervan. Maar het programma is ook interessant voor gebouwenbeheerders, IT-, HR-managers, directeuren, MVI-verantwoordelijken en arbodienst met wie de facility manager samenwerkt.

 

Voorwaarden

Annuleringsvoorwaarden

Jouw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Je kan tot uiterlijk vier weken voor het event / opleiding kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van het event / opleiding is afnemer 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meld je jezelf binnen twee weken voor aanvang af, of ben je afwezig zonder annulering? Dan zijn wij helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag inclusief, (indien van toepassing, het horeca-arrangement) te berekenen. Je kan bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van jouw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kan je doorgeven via inschrijven@vakmedianet.nl.

Annuleringsvoorwaarden groepen
Het is niet mogelijk om te annuleren voor losse personen binnen een groepsaanmelding, dit in verband met de reeds toegekende groepskorting. Wel is het mogelijk om voor de persoon die niet kan deelnemen een vervanger te sturen. Plaatsvervangers kan je doorgeven via inschrijven@vakmedianet.nl

Voorwaarden
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. , gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vind je hier.

Organisatie
Smart Buildings 2019 wordt georganiseerd door Vakmedianet B.V.