Jaarbijeenkomst Tijdschrift voor Psychotherapie

Jaarbijeenkomst Tijdschrift voor Psychotherapie

Op donderdag 21 november organiseert het Tijdschrift voor Psychotherapie wederom een Jaarbijeenkomst, dit keer in samenwerking met de Wetenschapsraad van de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie.

Het doel van deze informele bijeenkomst is om met een aantal collega’s die zich bezighouden met de inhoudelijke ontwikkeling en de verspreiding van de psychotherapie in Nederland en Vlaanderen, én belangrijk zijn voor het Tijdschrift en/of de Vereniging, stil te staan bij actuele inhoudelijke thema’s en daarover onder het genot van een hapje en een drankje van gedachten te wisselen.

Wij nodigen voor deze bijeenkomst de leden van de Wetenschapsraad uit, en de redactieleden, redactieraadsleden en  bestuur van het Tijdschrift voor Psychotherapie.  Daarnaast de verschillende auteurs die aan de edities van de afgelopen twee jaren van het Tijdschrift een bijdrage hebben geleverd.

De locatie van de bijeenkomst is Mammoni te Utrecht. Het programma volgt later. Voor nu vragen we je om de datum 21 november van 16:30 tot 20:30  vast te reserveren in je agenda!

Alvast aanmelden? Dat kan hieronder

Met vriendelijke groet,
Ton van Balkom, voorzitter Wetenschapsraad
Sjoerd Colijn, hoofdredacteur Tijdschrift voor Psychotherapie

inschrijfformulier
 inschrijfformulier