Pauline de Wilde (dagvoorzitter)

Pauline is dagvoorzitter en presentatrice. Als tv-presentatrice is ze vooral bekend van de zakelijke RTL Z programma’s Ondernemerszaken, Duurzaam Ondernemen en Lokaal Duurzaam. Als dagvoorzitter staat Pauline erom bekend inhoudelijk pittige thema’s op een charmante en concrete manier over te brengen. Zij levert kwaliteit op hoog niveau en doet dat met haar persoonlijke flair. 

Peter Hoogstraten

Peter is landelijk vaktechnische coördinator loonheffingen bij de Belastingdienst (spreekt op persoonlijke titel). Na zijn studie fiscale economie is Peter belastingadviseur geweest. Daarna is hij gaan werken voor de Belastingdienst in de (inter)nationale loonheffingenpraktijk. Nu is Peter landelijk vaktechnisch coördinator loonheffingen. Ook is hij verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, medewerker van Vakstudie Nieuws, auteur van het boek 'Werkkostenregeling' en co-auteur van 'Wet DBA, van VAR naar modelovereenkomsten'.

Carola van Vilsteren

Carola heeft fiscaal recht gestudeerd en is directeur van Van Vilsteren BTW advies. Zij houdt zich bezig met advisering op het gebied van BTW, het in kaart brengen van BTW-risico's en implementeren van BTW in bedrijfsprocessen. Carola is als auteur verbonden aan cm: en spreekt regelmatig op diverse seminars en webinars.

Johan Schaeffer

Johan Schaeffer heeft binnen Lansigt Accountants gedurende 15 jaar diverse rollen vervuld, van Account en Project Manager tot IT Manager en Salary Partner. Zijn passie voor IT, gezonde interesse in de mensen om hem heen en zijn gedrevenheid om alleen maar ‘mooie dingen’ te maken, hebben hem gebracht waar hij nu is. 

Zijn inzet om e-facturatie door Nederland te laten adopteren, maakt hem een icoon in e-facturatie. Hij is een veelgevraagd spreker en niet voor niets expert lid van PIANOo (expertisecentrum Aanbesteden ministerie van Economische Zaken), STPE (Standaardisatieplatform e-factureren), mede-oprichter van Stichting Simplerinvoicing (SI) en internationaal actief in vele PEPPOL werkgroepen.
 

Geert Teunissen

Met recht een spreker met Power! Bevlogen, inspirerend, deskundig, verbazingwekkend scherp, uiterst adrem, humoristisch, praktisch en weergaloos snel. Onder de naam NCD Academie (voorheen Natuurlijk Creatief Denken) begeleidt hij creatieve processen van organisaties (overheden) en geeft hij trainingen en workshops in het anders creatief denken en doen, het slimmer werken. 

Marjol Nikkels

Marjol is specialist sociale zekerheid en directeur van CS Opleidingen. Dit is in 2009 opgericht als antwoord op de vraag naar hoogwaardige praktijkopleidingen, gericht op het verkrijgen van regie op de grote geldstromen in de sociale zekerheid. Met name waar het gaat om verzuim en arbeidsongeschiktheid. Marjol staat bekend om haar grote praktische kennis van sociale wetgeving en inkomensverzekeringen. Ze geeft les, spreekt geregeld op congressen en schrijft artikelen voor vaktijdschriften. Ook heeft ze diverse boeken geschreven over haar vakgebied. 

Tony De Jonker

Tony is eigenaar van De Jonker Consultancy. Hij werkt meer dan 30 jaar met spreadsheets en heeft meer dan 100 applicaties gemaakt voor gerenommeerde bedrijven. Als financial business professional heeft hij bovendien meer dan 37 jaar werkervaring. Vanaf 2015 is Tony benoemd tot Excel Most Valuable Professional. Hij geeft diverse speciale Excel-trainingen. 

Peter Vos

Zeer ervaren (timemanagement) trainer en auteur van meerdere boeken en maat bij Sherpas Proyects. Samen met  2 collega’s is hij momenteel bezig met een nieuw boek met de titel "Ontzorgen op hoog niveau”. Hij is naast trainer ook personal coach. Peter werkt zo’n 50% van zijn tijd voor professionele ondersteuners. Hij verzorgt voor diverse doelgroepen in allerlei branches verschillende trainingen en workshops. Zijn aanpak is humoristisch, praktisch en uitdagend. Directe toepasbaarheid staat hoog in zijn vaandel.

Hans Kennis

Hans Kennis (1972) is al zijn hele werkzame leven actief in de pensioensector. Hij is in 1997 aan de slag gegaan bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Daar adviseerde hij de werkgevers binnen de overheid over pensioenzaken. Sinds 1999 is hij werkzaam bij Montae, een gerenommeerd advieskantoor op het terrein van collectieve pensioenen.  Binnen Montae was hij als partner verantwoordelijk voor advisering aan werkgevers en ondernemingsraden. Sinds 2019 is Hans als associate verbonden aan Montae.

Jolina Groenendijk

Jolina heeft fiscaal recht gestudeerd en is werkzaam bij EY Belastingadviseurs. Daarnaast is zij eindredacteur van het blad Douane Update. Jolina is gespecialiseerd in douane, exportcontrole en btw voor zover het om intra-EU en internationaal goederenverkeer gaat. Sinds een aantal jaar is het overgrote deel van haar werkzaamheden gerelateerd aan Brexit.

Martijn Vroom

Martijn heeft fiscaal- en douanerecht gestudeerd. Hij is werkzaam bij EY Belastingadviseurs op de Global Trade afdeling. Sinds enkele jaren heeft hij een focus op Brexit. Hij heeft hier meerdere artikelen over gepubliceerd en is de eerste helft van 2019 werkzaam geweest voor EY UK in London.