aanmelder.nl, eenvoudig evenementen organiseren

IT Deepdive

Ja, ik meld mij aan voor IT-DeepDive, een event van AG Connect.

Groepstickets:

Meld je aan met 2 tot 5 personen en ontvang een korting van 100 euro per persoon. Indien je met 6+ personen aanmeld geldt er een korting van maar liefst 150 euro per persoon.
 (alleen geldig voor de primaire doelgroep en niet in combinatie met het abonneetarief)

* De primaire doelgroep van IT DeepDive bestaat uit IT’ers/ IT-verantwoordelijken bij gebruikersorganisaties die meer willen weten over de meest actuele IT-thema's en hoe zij hiermee aan de slag kunnen gaan. 

**  U profiteert van de speciale korting. In plaats van 225 euro betaalt u nu 100 euro in het eerste jaar voor AG Connect. 

Totaal: € 0,00

Mijn interesse gaat uit naar de volgende onderwerpen

Jouw gegevens zijn bij AG Connect in goede handen. In ons privacy statement staat hoe wij met de gegevens omgaan.

Annuleringsvoorwaarden: 

Betaalde inschrijvingen zijn alleen schriftelijk te annuleren, door een e-mail te sturen naar: klantenservice@agconnect.nl.  In geval van annulering tot uiterlijk 4 weken voor de datum van het event, wordt een bedrag van €50 wegens administratiekosten in rekening gebracht.  Meld je binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kan je bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van de inschrijving gebruik laten maken.

Wij stellen het op prijs dat ook gratis deelnemers bij verhindering een e-mail sturen. 

Acceptatie onder voorbehoud:

Jouw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer je niet behoort tot de primaire doelgroep, behouden wij ons het recht om contact met je op te nemen om de aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers

Portretrecht:

Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden of gefilmd wordt. Wij willen je wijzen op jouw portretrecht. Indien je niet in beeld wilt komen, dan kan je je melden bij de registratiebalie op de dag van het congres

bijeenkomst organiseren
 bijeenkomst organiseren