'Financieel misbruik bij dementie, hoe te voorkomen?' 

Dinsdag 2 juli van 14.30  tot 17.30 uur  
Eenhoorn Meeting Center, Amersfoort 

 

In deze bijeenkomst maakt u kennis met de mogelijkheden van het levenstestament, dat in korte tijd populair is geworden.

Behalve informatie over de achtergrond en het ontstaan van het levenstestament wordt ingegaan op wat de redenen hiervoor zijn. Hamvraag is hoe het zit bij mensen met de diagnose dementie: kunnen zij nog zaken regelen voor later, waar hangt dit vanaf? En stel dat de dementie al in een te ver gevorderd stadium is, wat is er dan nog mogelijk? Daarbij is er aandacht voor het aspect van kwetsbaarheid en het daarmee toenemende risico op financieel misbruik.

Het programma wordt verzorgd door Madeleine Hillen, extern juridisch adviseur Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie en Jef Oomen, notaris in Den Bosch. Deze middag gaan zij graag het gesprek met u aan. Uitgangspunt is waar mensen met (beginnende) dementie en hun naasten mee zitten aan de ene kant en de oplossingen op financieel/medisch gebied aan de andere kant.

Aanmelden kan tot woensdag 26 juni.

Deelname is gratis. Bij overaanmelding hebben leden van het Deltaplan Dementie voorrang.
Door de ligging tegenover het station Amersfoort is de Eenhoorn uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. 

Wij kijken uit naar uw komst!


Deltaplan Dementie brengt in een serie kleinschalige ontmoetingen kennis, kunde en mensen bijeen om inspiratie op te doen en de kring van kennis rondom dementie te vergroten. 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren