Als lid van de NVP profiteert u van € 70,- korting bij inschrijving. Bent u geen lid dan kunt u zich hier als lid aanmelden en vervolgens als zodanig inschrijven. Als uw deelname onderdeel uitmaakt van uw opleiding tot psychotherapeut (alleen mogelijk via de RINO Groep Utrecht), dan geeft u dat hieronder aan.

Komt u naar de Masterclass van Karl Heinz Brisch en de Dag van de Psychotherapie? Dan krijgt u op beide bijeenkomsten € 25,- extra korting! Dat scheelt u maar liefst € 50,-. U kunt zich hier aanmelden voor de Masterclass op 12 december.

Vul eerst het lidmaatschapsformulier op de website in en vervolg daarna uw aanmelding

Vul hieronder registratienummer/ gebruikersnaam in van uw dossier(s) in pe-online. Toegekende accreditatiepunten worden dan automatisch bijgeschreven.

PT-

Aan welke parallelsessies wilt u deelnemen?

Hieronder kunt u kiezen of u alleen naar de Dag op 13-12 komt of ook naar de Masterclass van de RINO-Groep op 12-12. De korting van € 25,- bij deelname aan beide activiteiten is verwerkt in de vermelde prijs. Bij aanmelding voor de Masterclass via de RINO-Groep wordt nogmaals € 25,- verrekend.

Ticketkeuze vereist, maar er zijn geen beschikbare tickets. Neem contact op met de organisator.

Uw persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt. Deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in ons privacyreglement

Tijdens De Dag van de Psychotherapie worden er foto’s gemaakt. De foto’s kunnen worden gebruikt voor verschillende (sociale)media uitingen, website en nieuwsbrief van de NVP.
Bij aanmelding voor de Dag van de Psychotherapie gaat u ermee akkoord dat we deze foto’s hiervoor gebruiken.


 

Er zijn vragen die niet volledig zijn ingevuld (Betalingsopties (...).

rsvp online voor je evenementen
 rsvp online voor je evenementen