Welkom op het registratieplatform van de 5e RODIN bijeenkomst - Nederland in de Tropen en de Tropen in Nederland die plaatsvindt op 4 september 2019

Het Regionaal Rotterdam Infectie ziekte centrum (RODIN) opgericht in september 2017  heeft als doel de kennis op het gebied van infectieziekten te verdiepen en te verbreden en deze kennis op een interactieve, aangename manier in de regio uit te dragen naar de verschillende kerndisciplines die zich met Infectieziekten bezighouden, zowel in de curatieve als in de openbare gezondheidszorg. Kernwoorden zijn: interactief, regio, multidisciplinair en onderhoudend. RODIN heeft als doelgroep de kerndisciplines: Infectiologen, Medisch microbiologen, Huisartsen, Specialisten ouderengeneeskunde, artsen Maatschappij en Gezondheid. 

Het bestuur van RODIN bestaat uit vertegenwoordigers van bovengenoemde  kerndisciplines. RODIN organiseert 3 bijeenkomsten per jaar over onderwerpen relevant voor de doelgroepen. De onderwerpen worden jaarlijks vastgesteld door het Bestuur.  Het eerste jaar was bedoeld als pilot om de belangstelling voor RODIN in de regio te inventariseren. Op basis van de positieve ervaringen heeft het Bestuur besloten om door te gaan. Inschrijfkosten voor deelname aan de RODIN bijeenkomst is EUR 50. Graag verwijzen we u naar de algemene voorwaarden alvorens u akkoord gaat met de inschrijvingskosten.

Samenstelling Bestuur:

  • Prof. W.P. Achterberg, Universitair netwerk voor de care sector Zuid-Holland (unc-zh)
  • Prof. P.J.E. Bindels,  Huisartsgeneeskunde Erasmus Medisch Centrum (EMC)
  • Prof M.P.G. Koopmans,  Medische Microbiologie/Viroscience EMC
  • Prof J.H. Richardus, Huisman Onderzoekscentrum Infectieziekten en Publieke  Gezondheid Instituut
  • Prof A. Verbon, Medische Microbiologie en Infectieziekten (EMC)

 

RODIN Bijeenkomst 4 september 2019 - Nederland in de Tropen en de Tropen in Nederland

Achtergrond

Nederland is een open samenleving, met veel reisverkeer van en naar tropische gebieden. Bovendien heeft Caribisch Nederland te maken met een opeenvolging van tropische infecties zoals dengue, chikungunya en Zika. Op deze 5e RODIN bijeenkomst wordt daarom aandacht besteed aan “exotische verassingen” met een combinatie van bijzondere casuïstiek en korte updates van de stand van de wetenschap.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met de Tropenpoli Erasmus MC, de reizigersadvies afdeling van de GGD en de Travel Clinic Erasmus MC.

LET OP: U ontvangt 2 accreditatiepunten voor deelname aan deze 5e RODIN bijeenkomst.

 

Online registratie

Onder de menuknop "registreren" in het menu aan de linkerkant van het scherm vind u het registratieformulier waarop u zich kunt aanmelden voor de bijeenkomst op 4 september 2019 in Rotterdam. Meer informatie over de bijeenkomst zoals o.a. programma en de lokatie vindt u ook in het menu terug.

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groeten,

De organisatie

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren