Local Marketing Awards

Welke supermarkt is Nederlands grootste local hero en heeft het beste localmarketingbeleid? En welke supermarkt heeft de meest opzienbarende/succesvolste local marketing actie gehouden? Distrifood zet die bedrijven in het zonnetje en lanceert daarvoor de Local Marketing Awards. De winnaars worden tijdens de Dag van de Supermarkt bekend gemaakt. Aanmelden of nomineren?

Inclusief inspirerende winkelbezoeken

Tijdens de Dag van de Supermarkt gaat u samen met andere supermarktondernemers en bedrijfsleiders langs verrassende winkelconcepten. Met elkaar komt u erachter wat deze concepten of winkels bijzonder maakt. Raak op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de supermarktbranche.

 

Programma

Het volledige programma van de Dag van de Supermarkt wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. Het programma biedt een mix van innovatieve, en concrete presentaties en cases op terreinen als derving, lokale marketing inclusief de uitreiking van de Local Marketing Awards, bedrijfsvoering en vakmanschap. Deelname is gratis. Meld u vast aan, zodat u deze dag vol inspiratie zeker niet mist! 

 


Sfeerimpressie Dag van de Supermarkt 2018

 

Quotes van oud-deelnemers

✔ Een dag vol inspiratie en gezelligheid, een must voor iedereen die actief is in de branche
✔ Voor frisse ideeën en intervisies zeker een aanrader
✔ De DvdS was een inspirerende dag met inhoud en interactie
✔ Niet te missen workshops voor supermarktondernemers
✔ Een kijkje in elkaars keuken
✔ Informatieve dag in een informele setting