Inschrijven

 

Erasmus OR Centre  

Erasmus OR Centre maakt deel uit van Erasmus Research & Business Support. Het Erasmus OR Centre richt zich op de meer complexe thema’s en vragen, die aan de orde komen in het kader van medezeggenschap. Het Erasmus OR Centre ondersteunt daarbij vooral ondernemingsraden en medezeggenschapscommissies. Ook is het Centre beschikbaar voor het bestuur en management van organisaties, die een beroep op het OR Centre doen voor vraagstukken in de sfeer van medezeggenschap. Het Erasmus OR Centre aanvaardt ook opdrachten van gezamenlijke partijen, bijvoorbeeld waar het gaat om second opinions, of voor het verzorgen van rollen op het gebied van mediation. 

HVG Law LLP

HVG Law behoort in Nederland tot de top van de Nederlandse advocatuur. Vanwege onze ondernemende, innovatieve en oplossingsgerichte benadering worden wij beschouwd als toonaangevend in de markt. Wij zijn bij uitstek een kantoor van deze tijd: professioneel, communicatief en 24/7 beschikbaar voor cliënten. Onze advocaten en (kandidaat-)notarissen zijn actief op alle rechtsgebieden en sectoren die voor het bedrijfsleven, bestuurders, aandeelhouders en overheden relevant zijn en hebben kennis van uw business én markt.

Kienhuis Hoving 

Bij KienhuisHoving advocaten en notarissen werken ongeveer 125 medewerkers, waarvan zo’n 75 juridisch specialisten. 

Wij werken voornamelijk voor or’s, ondernemingen, instellingen en overheden. Wij kennen de or en wij kennen de ondernemer. We kennen de trucjes van beide zijden. Wij adviseren en procederen op vrijwel alle rechtsgebieden. Als u wilt, gaan wij tot de bodem. 

Daarnaast delen wij graag onze kennis door middel van de KienhuisHoving Academy. Juridische kennis toegepast op actuele praktijkcases. Het brengt mensen en organisaties verder. 

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de maatschappij. Met de KienhuisHoving Foundation ondersteunen wij kinderen bij hun ontwikkeling. Want ieder kind moet zich kunnen ontwikkelen zoals hij/zij dat zelf wil. En als zij daarvoor niet alles tot hun beschikking hebben, helpen wij hen daar graag bij. 

Loof training en advies   

Loof daagt uit om te groeien. Het stimuleren om nieuwe stappen te maken, nieuwe zaken te laten ontkiemen zit in ons DNA verankerd. Of het nu gaat om nieuwe wegen verkennen bij pensioen in zicht, vernieuwing van medezeggenschap, zelfsturing, team- of organisatieontwikkeling, ons hart gaat sneller kloppen als we mensen en organisatie kunnen helpen te groeien. Wij faciliteren dit proces. Door je uit te dagen, je even op het verkeerde been te zetten en altijd op zoek te gaan naar de concrete eerste stap die je kan zetten om verandering in gang te brengen. We geloven in het creëren van een setting waarin mensen zich uitgenodigd voelen te leren en te ontwikkelen. Beter te worden in wat ze doen, te gaan staan voor waar ze in geloven en daarmee hun leven en de organisaties waar ze werken mooier te maken. 

Odyssee   

Odyssee is een professionele aanbieder van maatwerktrainingen en adviezen voor medezeggenschap, organisatieontwikkeling, vitaliteit & arbeidsmotivatie, pensioen in zicht en duurzame inzetbaarheid van oudere werknemers. Wij brengen samen met de klant het (verander)vraagstuk in kaart en betrekken daar alle stakeholders bij. Wij zorgen voor verbinding tussen mensen en tussen mens en organisatie met praktisch toepasbare inzichten en oplossingen. 

SER   

In de Sociaal-Economische Raad (SER) werken werknemers, werkgevers en kroonleden samen, óók om de medezeggenschap in Nederland te bevorderen. De SER geeft onafhankelijk en gratis informatie over medezeggenschap en heeft SCOOR opgericht om de kwaliteit van OR-scholing te bewaken. Daarnaast ondersteunt de SER de bedrijfscommissies die kosteloos bemiddelen bij geschillen tussen OR en bestuurder.  

Stap Algemeen Pensioenfonds   

Stap komt tegemoet aan de moderne pensioenwensen van werknemers en werkgevers. Dit betekent dat we uitstekende pensioendienstverlening bieden tegen een eerlijke prijs. Voor werknemers levert dit inzichtelijke pensioenen op tegen lage kosten en met een zo goed mogelijk rendement. Voor werkgevers is Stap een aantrekkelijk alternatief: zonder de zorgen en hoge kosten van een eigen pensioenfonds. Ons doel: de betaalde pensioenpremies leveren werknemers zoveel mogelijk pensioen op. Want de deelnemer staat bij ons voorop. 

Stap is het eerste Algemene Pensioenfonds (APF) van Nederland, opgericht in juni 2016. Onze onafhankelijke bestuurders zijn verantwoordelijk voor de regelingen die we uitvoeren voor de aangesloten collectiviteitkringen. Deze kringen oefenen via hun belanghebbendenorganen invloed uit op bijvoorbeeld toeslagen- en premiebeleid. Een effectieve vorm van medezeggenschap! Stap is een onafhankelijke stichting, opgericht door pensioenuitvoerder TKP en verzekeraar Aegon. 

tri-plus  

tri-plus is een organisatie adviesbureau met adviseurs en trainers die er van overtuigd zijn dat de mens centraal hoort te staan in organisaties. Een veilige en gezonde werkomgeving met ruimte voor dialoog en inspraak, zorgt voor gemotiveerde medewerkers die zich blijvend willen ontwikkelen. Investeren in mensen vormt de basisvoorwaarde voor groei, van organisatie en individu. “het is puur mensenwerk” 

tri-plus maakt gebruik van webbased surveys, praktijkgericht trainingen, interactieve workshops, met de inzet van hogere veiligheidskundige, arbeidshygiënist, ergonomen, vakbekwame trainers en adviseurs. De praktijk is daarbij leidend, de aanpak concreet, zodat het geleerde direct toepasbaar is en een merkbaar effect heeft in uw organisatie. “We werken van de praktijk naar de theorie”