Inschrijving SMM3 op reis 2020

Binnen het Instituut voor Commercieel Management is er veel aandacht voor internationalisering. CoM-studenten doen in het kader van hun studie, internationale en interculturele ervaring op om zich voor te bereiden op een voortdurend veranderende globale leef- en werkomgeving en te komen tot persoonlijke groei als ‘global citizen’ en daardoor een waar­devolle bijdrage te leveren aan de Rotterdamse ‘business community’, die bij uitstek internationaal is. Deze ervaringen doen studenten met name op in en ten aanzien van regio’s die interessant zijn vanuit het oogpunt ‘business development’ en Rotterdamse bedrijvigheid.  

In studiejaar 3 worden verschillende studiereizen aangeboden waar­bij studenten onder begeleiding van docenten internationale erva­ringen kunnen opdoen in het buitenland. De gekozen locaties voor de studiereizen hebben allemaal een belangrijk element gemeen, ze hebben een groot en omvangrijk sportlandschap. In de reizen zijn in ieder geval 5 onderdelen opgenomen te weten: bezoek partner universiteit, cultuur snuiven, bedrijfsbezoek bezoek sportevenement, zelf sporten. Studenten kunnen kiezen uit de volgende bestemmingen: Boston/New York – Vancouver/Seattle – London/Manchester – Lillehamer.

Voor deelname aan deze studiereizen gelden de volgende afspraken/voowaarden: 

 

·         Het betreft een studiereis, geen vakantie trip!!

·         Groepsgrootte 20 deelnemende studenten per bestemming.

·         Studenten zijn in bezit van geldig paspoort en voor sommige landen een geldig visum

·         Reis kan onderdeel zijn van een van de workshops in semester 6 en daarom is  er verplichte deelname aan verdiepende opdracht

·         Het is niet mogelijk om tussentijds van bestemming te wisselen.

·         Alle betalingen gaan via de Hintshop. Studenten worden hierover nader geïnformeerd

·         Betalingen kunnen in termijnen worden gedaan.             

·         Let op! De bedragen zijn vastgesteld op basis van een begroting. Deze bedragen zijn exclusief de kosten die door student naar vrije keuze op de bestemming worden uitgeven. 

·         Inschrijving is na voldoen van de aanbetaling bindend, annulering alleen mogelijk via eigen reis of annuleringsverzekering. M.a.w.: denk goed na over je inschrijving. 

Aanbetalingen dienen in blok 1 van cursusjaar 2019-2020 voldaan te worden. Hier ontvang je later informatie over.

Zorg ervoor dat je tijdig jouw (aan)betalingen hebt gedaan voor jouw studiereis