Debatmiddag 'De energieke ambtenaar'

Debatmiddag 'De energieke ambtenaar'

12 september 2019, Gemeentehuis Zeist

Het debat is alleen gratis toegankelijk voor ambtenaren en bestuurders.

Bent u geen ambtenaar of bestuurder, maar wilt u graag meer informatie over deze middag? Stuur een e-mail aan info@binnenlandsbestuur.nl.

Oproep:

Universitair docent Peter Kruyen doet onderzoek naar competenties van ambtenaren en hoe deze zich in de afgelopen decennia hebben ontwikkeld. Hij zoek een twintigtal personen die tijdens de lunch van 12:00 - 13:00 uur gedurende een half uur willen deelnemen aan een panel hierover.

Uw gegevens zijn bij Binnenlands Bestuur in goede handen. In ons privacy statement staat hoe wij met de gegevens omgaan.

Annuleringsvoorwaarden:

Inschrijvingen zijn alleen schriftelijk te annuleren door een mail te sturen naar: info@binnenlandsbestuur.nl. Meldt u binnen twee weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt een administratief bedrag te berekenen van € 20,- excl. BTW. Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen, mits tijdig aan ons doorgegeven.

 

Acceptatie onder voorbehoud:

Uw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer u niet behoort tot de primaire doelgroep, behouden wij ons het recht om contact met je op te nemen om de aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers. 

Portretrecht:

Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden of gefilmd wordt. Wij willen u wijzen op uw portretrecht. Indien u niet in beeld wilt komen, dan kunt u zich melden bij de registratiebalie op de dag van het congres.

voorbeeld uitnodiging event
 voorbeeld uitnodiging event