Openingscongres
Week tegen Eenzaamheid gaat vandaag niet door

Zoals wellicht in de media vernomen is Den Haag vandaag meer dan verwacht slecht bereikbaar. Dit heeft consequenties voor het programma, leveranciers en genodigden. 

Daarom hebben wij helaas moeten besluiten om het Openingscongres Week tegen Eenzaamheid niet door te laten gaan. 

Wat doen we wél
De Week tegen Eenzaamheid gaat natuurlijk wél nog steeds vandaag van start. En dit markeren we graag met u. Daarom vragen wij u vandaag tussen 16 en 20 uur – de originele tijd van het congres – te laten zien dat u zich inzet tegen Eenzaamheid.  

Bijvoorbeeld door in plaats van het congres een lokale activiteit te bezoeken en dat te delen op social media met de hashtag #weektegeneenzaamheid. Ook kunt u een wens, (video-)boodschap of een activiteit van u op uw social media kanalen delen met deze hashtag.  

Wij kijken momenteel hoe minister Hugo de Jonge de start van de Week ook zichtbaar kan maken. 

Kom 8 oktober
Op dinsdag 8 oktober organiseert het ministerie van VWS het Slotfeest van de Week tegen Eenzaamheid, van 16 tot en met 20 uur in Hilversum, met een boeiend inhoudelijk programma en netwerkdiner. Wij nodigen u van harte uit daarbij te zijn. Kijk op https://www.aanmelder.nl/weektegeneenzaamheid en meld u snel aan.

Mocht u vragen hebben, kunt u contact opnemen met de dienstpostbus Eén tegen eenzaamheid, via bestrijdeneenzaamheid@minvws.nl.

______________________________________________________________

Tijdens de Week tegen Eenzaamheid worden, door allerlei organisaties en individuen, honderden activiteiten georganiseerd in het kader van het voorkomen en verminderen van eenzaamheid. Deze activiteiten, in heel Nederland, worden georganiseerd onder de vlag van “Kom erbij!”

Ook u houdt zich bezig met het voorkomen en verminderen van eenzaamheid in de rol van deelnemer van de Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid of als wethouder. Daarom trappen wij graag de Week samen met u af op dit Openingscongres voor de Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid en de lokale coalities.

 

Lees alles over de Week tegen Eenzaamheid op eentegeneenzaamheid.nl

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren