De WerfSelectie

WerfSelect is 21 jaar geworden. En dit vieren we heel graag samen met jou. Jij leverde namelijk een bijdrage aan onze ontwikkeling en wij zijn je daar dankbaar voor. 

Om hier feestelijk bij stil te staan bieden we je 5 september aanstaande een bijzondere middag in ons sfeervolle klooster aan. Een middag met een keur van sprekers, (abdij)biertjes en speciale gasten, zoals jij!  

  • 14.30u       Inloop & welkom, kleine wandeling naar de Kapel
  • 15u            Welkom en sprekers
  • 17.45u       Borrel met (abdij)bierproeverij 
  • Locatie:      Eemklooster, Amersfoort 

Sprekers:

'Unlock potential' door succesvol ondernemer en Speakers academy spreker André Hagelen. Over tribes, painted pictures om doelstellingen tot leven te brengen en nog veel meer waardoor jij en je team hun krachten effectiever kunnen gaan inzetten.

Coach van de top van het bedrijfsleven Gerard van der Made over ‘Beweging bereik je door energie op te wekken en in te zetten. Mentaal, emotioneel, fysiek, financieel en spiritueel. Of het nu individueel is, als team of als organisatie.’

‘Echt karakter’ door Wencke Ellenbroek, Talent Acquisition Specialist van onze partner Grolsch. Over hoe de eigenzinnigheid van de medewerkers van Grolsch is uitgelicht om nieuwe medewerkers te vinden die hen nog verder gaan brengen.

Graag heffen we samen met jou het (bier)glas. Laat je even weten of je er bij kunt zijn? 

Hartelijke groet,

Het team van WerfSelect

 

 
 
 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren