05 september 2019

14:30 - 15:00

Korte wandeling naar de Kapel en ontvangst

15:00 - 17:45

Welkom en sprekers:

 

André Hagelen is ondernemer en heeft meerdere bedrijven opgericht in marketing en sales. Zijn specialisme is autonome omzetgroei realiseren door het optimaliseren van het commercieel proces. Hij is al jaren actief voor de Speakers Academy en werd gekozen tot de beste spreker ooit op het Nationale MKB Congres. Hij ontwikkelde 'De zeven basisprincipes voor forse omzetgroei', die inmiddels duizenden ondernemers hebben geïnspireerd.

 

Coach van de top van het bedrijfsleven Gerard van der Made wordt door mensen omschreven als origineel, creatief, energiek en deskundig.

De afgelopen jaren heeft Gerard al 10.000 uren coaching gegeven aan bestuurders, leden van directieteams, manager en ondernemers. Als trainer en spreker heeft hij al duizenden mensen mogen inspireren. 

‘Beweging bereik je door energie op te wekken en in te zetten. Mentaal, emotioneel, fysiek, financieel en spiritueel. Of het nu individueel is, als team of als organisatie.’


‘Echt karakter’ door Wencke Ellenbroek, Talent Acquisition Specialist van onze partner Grolsch. Over hoe de eigenzinnigheid van de medewerkers van Grolsch is uitgelicht om nieuwe medewerkers te vinden die Grolsch nog verder gaan brengen.

 

17:45 - 19:00

Borrel met (abdij)bierproeverij

ticketregistratie
 ticketregistratie