Geachte heer, mevrouw,

Fijn dat u  geïnteresseerd bent in de 124e Landelijke Diaconale Dag op zaterdag 9 november 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht!

Ticketprijs
Een ticket kost 40 euro. 

Aanmelding en bevestiging

Direct na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging per e-mail. Dit is uw toegangskaart, vergeet deze dus niet mee te nemen naa rde LDD.

Werkwijze voor groepsaanmelding
Vul het formulier per persoon in, startend met de gegevens van de persoon die de betaling verzorgt. Na ieder aangemelde persoon kunt u onderaan klikken op 'opslaan en persoon toevoegen'.  De aangemelde groepsleden verschijnen bovenaan uw scherm. Na de laatst aangemelde persoon klikt u op aanmelden en betalen.

Workshop kiezen

De beschrijvingen van de workshops zijn beschikbaar op de website van Kerk in Actie

Annuleren of wijzigen
Bent u onverwacht verhinderd? Stuur dan een e-mail naar ldd@protestantsekerk.nl. Tot 2 november ontvangt u bij annulering het deelnemersgeld terug, met aftrek van 6 euro annuleringskosten.

Daarna is het bij annulering niet meer mogelijk uw deelnemersbijdrage teruggestort te krijgen.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw plaats door iemand anders te laten innemen. Wijzig dan zo nodig de workshopkeuze via de link 'registratie wijzigen' onderin uw bevestigingsmail.

Gasten
Naast diakenen, ZWO- en zendingscommissieleden willen wij u motiveren om vanuit een andere (wijk)gemeente -gratis- een gast mee te nemen!  Graag wel aanmelden via het aanmeldformulier. 

Let op! Het is wel de bedoeling dat uw gast zichzelf aanmeldt. Hij/zij kiest bij betaling bij het toegangsbewijs voor 'ticket gast andere (wijk)gemeente'. Er wordt dan geen entreegeld gevraagd en kunt u beiden voor de prijs van 1 ticket naar de LDD.

Betaling
Bij het afronden van de aanmelding betaalt u het verschuldigde bedrag met iDeal. U staat dan direct als deelnemer geregistreerd.

Kiest u ervoor het bedrag over te maken aan de bank, dan wordt u als deelnemer geregistreerd als het bedrag op onze rekening staat.

Lukt dit niet? Stuur dan een e-mail naar ldd@protestantsekerk.nl met uw NAW gegevens dan geven wij u op en ontvangt u de bevestiging en de factuur in uw mailbox.

Stichting Rotterdam

Heeft u een uitnodiging met code ontvangen voor de lezing van de Stichting Rotterdam? Dan kunt u dan kunt u dat aanvinken op het aanmeldformulier en u  gratis aanmelden.

Vragen / opmerkingen?

Stuur een mail naar: ldd@protestantsekerk.nl of bel 030 - 8801880

 

We zien uit naar uw komst op 9 november!

Gerdine Westland
Coördinator Kerk in Actie Binnenland

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren