Haal meer uit je terras met de Terras Top 100
 

Krijg inzicht in hoe jouw terras ervoor staat door mee te doen aan de Misset Horeca Terras Top 100. De Misset Horeca Terras Top 100 is een ranking die jaarlijks via mystery visits en een onafhankelijke, deskundige jury tot stand komt. Door deelname aan dit traject toon je jouw ambitie en krijg je handvatten om nog meer uit je terras te halen. Gastvrijheid, presentatie, hygiëne, productbehandeling, vakmanschap, bedrijfsvoering, ondernemerschap… uiteindelijk weet je precies wat de sterke punten en de verbeterpunten van jouw terras zijn.

 

 

Terras Top 100 2020 geannuleerd

De Terras Top 100 2020 gaat niet door. In verband met het coronavirus en de gevolgen daarvan voor de horeca, heeft Misset Horeca besloten de verkiezing te verplaatsen naar 2021.

Dat de Terras Top 100 2020 geen doorgang vindt, zal weinig verbazing oproepen. Misset Horeca organiseert deze verkiezing al sinds 2008 en sinds die tijd is de Terras Top 100 uitgegroeid tot een gedegen, gerenommeerde lijst. Het geeft geen pas in deze tijd door te gaan met een verkiezing. Sowieso is er de onzekerheid over wanneer de horeca weer open mag. En als dat straks het 't geval is, zullen veel ondernemers genoeg om handen hebben om hun zaak weer te laten draaien als vanouds.

Lees meer op onze nieuwspagina

 

 

De Werf in Veere wint de Terras Top 100 2019

De Werf in Veere is maandag 8 juli 2019 uitgeroepen tot winnaar van de Misset Horeca Terras Top 100 2019. De lijst werd voor de 12e keer op rij gepresenteerd. 

De Werf in Veere eindigde al twee keer eerder op de tweede plaats, maar nu is er dus eindelijk goud voor de broers Bart en Paul Melis en hun team. Zowel mystery visitors, vakjury als hoofdjury waren in twee rondes overtuigd van de kwaliteit die De Veere levert. ‘Gastvrij, vakkundig, ondernemend, culinair hoogstaand, servicegerecht; De Werf heeft zonder meer het perfecte terras.’

Lees meer over de uitreiking van 2019

 

 

Bekijk deze aftermovie van de Misset Horeca Terras Top 100 2019

 

 

 

 

Waarom doen je collega's mee?

"Meedoen aan de Terras Top 100 is niet alleen om het plaatsje op de lijst of een mooie overwinning.  Het  is  ook  een  instrument  om  het  beste  in  onze  medewerkers naar boven te halen en ze te motiveren"
Oud-deelnemer 2019

"De Terras Top 100 is een mooie lijst waar ieder zichzelf respecterend horecabedrijf met terras zou mee moeten doen!"
Oud-deelnemer 2019
"Aanrader voor iedere horeca-ondernemer (met terras) om je te blijven inspireren en om te blijven verbeteren. Deelname geeft je tips en nieuwe inzichten. Geen reden om niet mee te doen ;-)."
Oud-deelnemer 2019

"Voor ieder horecabedrijf zou het een uitdaging moeten zijn om in de Terras Top 100 te staan, ieder bedrijf kan hier enorm van leren om zijn bedrijf beter te maken, teamspirit te krijgen en om deze prijs te winnen."
Oud-deelnemer 2019