Studeren met een functiebeperking

Op Vrijdag 23 augustus organiseren wij een introductiebijeenkomst voor aankomende studenten die komen studeren met een functiebeperking.

Tijdens deze introductiebijeenkomst wordt duidelijk hoe het er op de hogeschool aan toe gaat, wat de procedures zijn, bij wie je aan kunt kloppen voor vragen en wat je moet doen als je voorzieningen nodig hebt. 
Denk bijvoorbeeld aan gebrek aan tijd bij tentamens, moeite met plannen of als je door je beperking soms niet naar school kan komen. Daarnaast kom je meer te weten over de ondersteuningsmogelijkheden die de hogeschool biedt en er zijn studenten aanwezig die hun ervaringen met jullie zullen delen en eventuele vragen kunnen beantwoorden.

Na het plenaire deel is het mogelijk om deel te nemen aan een mini-workshop over een bepaald thema. Misschien wil je in gesprek met een ervaringsdeskundige over een functiebeperking of wil je juist liever werken aan je studievaardigheden. In een mini-workshop krijg je tips en tricks die zeker van nut zijn tijdens jouw studie.