*Note: This meeting is in Dutch

Beste student,

Het is bijna zover! Na de vakantie ga je studeren aan Hogeschool Rotterdam. Heb jij een functiebeperking zoals AD(H)D, autisme, dyslexie, een lichamelijke beperking of een chronische ziekte?

En wil jij net als iedere andere student een goede start maken met je studie? Dan is deze uitnodiging voor jou bedoeld.

Je kunt op Hogeschool Rotterdam terecht bij het PowerPlatform (onderdeel van Student aan Zet). Dit is een platform voor en door studenten met een functiebeperking. Zij zetten zich in voor jou.

Op vrijdag 23 augustus 2019 organiseren wij een introductiedag voor aankomende studenten.

Tijdens deze introductie wordt duidelijk hoe het er op de hogeschool aan toe gaat en bij wie je aan kunt kloppen voor vragen en wat je moet doen als je voorzieningen nodig hebt. Ook zijn er verschillende workshops en ervaringsdeskundigen, gericht op jouw specifieke functiebeperking of waar je hulp bij wilt.

Datum: Vrijdag 23 augustus 2019
Tijd: 14.30-18.30 uur
Locatie: Museumpark Hoogbouw, Burgemeester S'jacobplein 1, 3015 CA Rotterdam (zorg dat je bij de hoofdingang binnen komt).

Meer informatie over het programma, de workshops en aanmelden kan via de link hieronder in de mail. Je hoeft geen medische verklaring(en) mee te nemen naar deze introductie. Deelname is niet verplicht.

Als je niet bij de introductie aanwezig kunt zijn, ga dan in het begin van het studiejaar naar de decaan van de locatie waar je gaat studeren: https://hint.hro.nl/nl/HR/Studie/hulp-bij-studie/mijn-studie/studieondersteuners/decaan/afspraak-maken-decaan/ 

We zien je graag op de 23e!

 

Team PowerPlatform

 

Note: This meeting is in Dutch. For information about studying with a disability you can make an appointment with the Student Counsellor at your location.