ATAG

Kies zelf de juiste route. Met ATAG 'vol gas naar CO2 neutraal'!

Naast ons specialisme, Hoog Rendementstechniek voor CV-ketels, verschuift de focus steeds meer op duurzaamheid en het verminderen van de wereldwijde CO2-uitstoot. Warmtepompen en warmtepompboilers dragen in belangrijke mate bij aan het verminderen hiervan.  

Maak kennis met de nieuwe productlijn warmtepompboilers, die in Nederland onder de merknaam Ariston worden aangeboden: De Nuos en Lydos maken voor het verwarmen gebruik van de buiten-en binnenlucht. Geschikt voor zowel nieuwbouw-a;s renovatieprojecten, waarbij de tradionationele elektrische boiler wordt vervangen. Voor minimaal elektriciteitsverbruik en maximale CO2-reductie. Ook benieuwd naar de juiste route? Kom binnen!

Duco

De wereld verandert. De aarde warmt op en fossiele bronnen worden schaars. Duco koestert de ambitie om de woningvoorraad grondig te ‘vergroenen’. Met hun ventilatiewarmtepomp DucoBox Eco mikt Duco op gezinnen die hun woning stap voor stap wensen te verduurzamen tot een volledig gasloze woning. Tijdens vakbeurs Energie toont Duco in primeur de DucoBox Eco Hybride. Richting de toekomst is die DucoBox Eco Hybride makkelijk uit te breiden naar All-Electric. Ontdek hoe tijdens de WP Innovatieroute!

Inventum

Puur Hollandse betrouwbaarheid

Inventum heeft de ambitie om het energieverbruik in woningen te reduceren. Dat doen we door het ontwikkelen van energiezuinige producten en door onze bestaande producten steeds duurzamer te maken We geven de eindgebruikers de oplossing om zijn energieverbruik te beern en waar mogelijk te verlagen. Inventum is al 111 jaar een oer-Hollands bedrijf. Wij ontwerpen en produceren onze producten in onze fabriek in Houten. Wij bieden een breed assortiment boilers, ventilatiewarmtepompen (waaronder de Spaarpomp, Ecolution Modul-AIR en AMIA productlijnen) en kokend watersystemen. Ontdek welke oplossingen wij bieden tijdens de WP Innovatieroute.

Itho Daalderop

Samen Nederland duurzaam maken? Zeker doen! Op dit moment draaien er al bijna 20.000 Itho Daalderop warmtepompen in Nederland. Daarmee zijn wij veruit marktleider in water/water warmtepompen in de nieuwbouw. Maar de uitdaging in de renovatie is nog veel groter. Daarom komt Itho Daalderop in 2019 met slimme oplossingen met water/water warmtepompen voor bestaande woningen. En dit is zeer interessant voor bijvoorbeeld woningcorporaties. Nieuwsgierig? Sluit dan aan bij bij de WP Innovatieroute.

Nefit Bosch

Nefit Bosch: nu ook grondgebonden warmtepompen.

Naast de lucht/water- warmtepompen presenteert Nefit Bosch op de Energiebeurs ook een programma grondgebonden warmtepompen, zowel voor toepassing als voor utiliteit. Inclusief het uitgebreide advies en de praktische ondersteuning maakt dit het aanbod aan opdrachtgevers, adviseurs en installateurs nog meer compleet. 

NIBE

NIBE heeft al bijna 40 jaar ervaring in de ontwikkeling van warmtepompen die maximaal moeten presteren in het veeleisende Scandinavische klimaat. Het NIBE-assortiment omvat dan ook een onderscheidende range warmtepompen voor nieuwbouw en renovatie die uitblinken in kwaliteit én performance. Naast lucht/water en water/water warmtepompen levert NIBE ook ventilatielucht/water warmtepompen. Deze leveren optimaal klimaatcomfort zónder buitenunit of bodembron en worden in Zweden al jarenlang zeer succesvol toegepast. U ontdekt ze tijdens de WP Innovatieroute!

Remeha

Remeha ontwikkelt voortdurend innovatieve en energiezuinige producten voor klimaatbeheersing c.q. warmte en warm water, zowel voor woningen als utiliteit. Met haar innovaties wil Remeha zo goed mogelijk anticiperen op wensen en behoeften van nu en in de toekomst. Dit doen we bijvoorbeeld met all-eletric en hybride warmtepompen. Met ruim 130.000 verkochte warmtepompen in Europa en jarenlange ervaring zijn de Remeha warmtepompen extreem betrouwbaar en klaar voor de toekomst. Ontdekken wat onze warmtepompen in huis hebben? Sluit aan bij de WP Innovatieroute.