Adformatie Connect 24 september

Adformatie Connect 24 september

Geachte heer/mevrouw,

Hierbij nodig ik je graag uit voor de volgende Adformatie Connect op 24 september. In deze bijeenkomst op 24 september staat ‘Martech: de aanhoudende vertechnologisering van marketing’ centraal. Er komen voortdurend nieuwe technologieën bij. Marketeers/merkbouwers raken in verwarring over waar ze wel en niet in mee moeten. Het gaat niet alleen over het verbinden van computers en telefoons, maar ook over IOT met aangesloten huizen, apparaten, thermostaten, hartmonitoren, wearables en slimme horloges etc.  

Een wereld waarin marketeers moeten zorgen voor een zeer persoonlijk aanbod dat past in de context, op basis van het gedrag van de consument, zijn locatie en moment in de tijd.  Wat is de impact van deze omni-connectiviteit op marketing?  

Tijdens Adformatie Connect op 24 september nemen prominente marketeers en merkenbouwers dit vraagstuk onder de loep. We debatteren, onder leiding van Donatello Piras, over de kansen én uitdagingen van de aanhoudende vertechnologisering en de impact op jouw vak.  

Inspirerende voorbeelden komen voorbij én we behandelen gedurende de avond een actuele casus. Graag nodigen wij je uit voor deze bijzondere dineravond waar het draait om kennisdelen en netwerken. 

Datum: Dinsdag 24 september 2019 

Tijd: 17.00 – 21.30 uur 

Locatie: House of Watt, James Wattstraat 73

Graag vragen we je aan te melden door op onderstaande button te klikken. In de komende weken zullen wij je uiteraard nader informeren over het programma.

Klik hier om je aanmelding door te geven

Graag tot 24 september.   

Met vriendelijke groet,  Susanne van Nierop 

Content Director Adformatie

of klik hier om je direct af te melden
workshopsoftware
 workshopsoftware