Debatmiddag 'De energieke ambtenaar'

Debatmiddag 'De energieke ambtenaar'

31 oktober 2019, Gemeentehuis Ijsselstein

Het debat is alleen gratis toegankelijk voor ambtenaren en bestuurders.

Bent u geen ambtenaar of bestuurder, maar wilt u graag meer informatie over deze middag? Stuur een e-mail aan info@binnenlandsbestuur.nl.

Oproep:

Universitair docenten Peter Kruyen en Marieke van Genugten doen onderzoek naar competenties van ambtenaren en hoe deze zich in de afgelopen decennia hebben ontwikkeld. Ze zoeken een twintigtal personen die vanaf 11.00 uur gedurende ruim een uur willen deelnemen aan een panel hierover. Voor de lunch wordt gezorgd.

Uw gegevens zijn bij Binnenlands Bestuur in goede handen. In ons privacy statement staat hoe wij met de gegevens omgaan.

Annuleringsvoorwaarden:

Inschrijvingen zijn alleen schriftelijk te annuleren door een mail te sturen naar: info@binnenlandsbestuur.nl. Meldt u binnen twee weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt een administratief bedrag te berekenen van € 20,- excl. BTW. Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen, mits tijdig aan ons doorgegeven.

 

Acceptatie onder voorbehoud:

Uw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer u niet behoort tot de primaire doelgroep, behouden wij ons het recht om contact met je op te nemen om de aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers. 

Portretrecht:

Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden of gefilmd wordt. Wij willen u wijzen op uw portretrecht. Indien u niet in beeld wilt komen, dan kunt u zich melden bij de registratiebalie op de dag van het congres.