Beste Griffiemedewerker,

Leeuwarden was in 2018 de Culturele Hoofdstad van Europa. Dit heeft zowel Leeuwarden als Friesland op de kaart gezet als cultuurbestemming. Dat ze durfden te dromen, te doen en verschil te maken hebben ze goed laten zien. En dat was nog maar het begin…In 2019 gaat het verder!

Welke functie je ook invult op de griffie, je bent van harte welkom om samen met jouw collega’s te komen netwerken, te verbinden en vooral te ervaren op vrijdag 4 oktober 2019 in het prachtige en stijlvolle Provinciehuis te Leeuwarden. Parallel aan dit Jaarcongres voor Griffiemedewerkers organiseert de Vereniging van Griffiers het jaarcongres van 2019 voor de Griffiers. Hierop geïnspireerd hebben wij een interactief en leerzaam programma met humor samengesteld waarin verandering, overtuiging en verbinding centraal staan.

Aan het eind van deze enerverende dag kun je onder het genot van een hapje en een drankje in de Grote Kerk ervaringen uitwisselen en napraten. De Griffiers sluiten zich hier ook bij aan. Een mooie manier om de dag af te sluiten.

Wat staat er op het programma?

Onze dagvoorzitter is Linda van de Weijer en zij neemt je mee in de historie van het Provinciehuis. Ad Bastiaanse verzorgt de kick-off en start de dag met zijn lezing Brandstof voor het brein. Hij heeft een persoonlijke missie en spiegelt zijn publiek graag aan de enorme trends van de actualiteit. Hij is een verbindende schakel, waarbij beleving en humor van onschatbare waarde zijn.

Maar daar blijft het niet bij. Het brein moet gevoed worden en daarom vervolgen wij het programma met een aantal mooie workshops. Je hoeft je niet in te schrijven voor de workshops, je volgt ze alle drie.

  • Een actieve hoedengame waarin deelnemers leren om door andere ogen te kijken. De vraag is hoe ga jij ermee om als jij een andere hoed moet opzetten, welke invloed heeft dat op je gedrag? En hoe kun je op basis hiervan echt verbinding maken met iemand?
  • 7 seconden… Zo snel heeft de ander al een indruk van je. Deze workshop gaat over de impact van communiceren: hoe kom jij over op die ander? Hoe kun je overtuigender communiceren? Kun je op dezelfde golflengte komen en blijven, weerstanden overwinnen en samenwerken?
  • Een workshop welke concrete handvatten biedt voor het aankunnen van veranderingen en het vasthouden van werkplezier en vitaliteit. Je krijgt een uniek inzicht op wat verandering doet op de mentale instelling, bewegen, eten en slapen.

Onder de inschrijvingen wordt een aantal kaarten voor de NIGHT BEFORE verloot, inclusief overnachting. Schrijf je snel in. Wil je meer informatie over het programma? Klik HIER.

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren