Diëtisten werken vaak volgens de Schijf van Vijf, maar in hoeverre volstaan de klassieke richtlijnen nu steeds meer onderzoeken, bijvoorbeeld op het gebied van koolhydraten en genen, nieuwe inzichten laten zien? Welke nieuwe diagnose- en behandelmogelijkheden kunnen diëtisten, gewichtsconsulenten en leefstijlcoaches meenemen in hun adviezen? Tijdens dit nieuwe jaarevenement van Voeding Nu op dinsdag 26 november 2019 bereiden we je voor op de toekomst van het voedingsadvies en de rol die diëtisten en andere voedings(des)kundigen hierin vervullen.

Programma
In de ochtend geeft professor Gerjan Navis (Rijksuniversiteit Groningen) haar visie over hoe de diëtist en de (huis)arts of specialist in de toekomst samen zullen werken. In de middag zijn er drie parallelle sessierondes over de thema's: koolhydraten, personalized nutrition en de praktijk van de diëtist, zorgvuldig opgebouwd met een theoretische introductie, casussen en interactieve workshops. 

Waarom je dit jaarcongres niet mag missen:

  • Actuele onderwerpen: je bent weer helemaal up-to-date en klaar voor de toekomst
  • Je doet hoogwaardige kennis op: zowel theoretische als praktische
  • Je gaat direct aan de slag tijdens de workshops en ontvangt praktische handvatten
  • Je ontvangt nieuwe inzichten over diagnose- en behandelmogelijkheden
  • Je leert hoe je voor de praktijk meer bekendheid en cliënten kunt genereren
  • Je ontvangt accreditatiepunten (accreditatie is aangevraagd, het aantal punten wordt binnenkort bekend gemaakt)
  • Volop interactie: ruimte voor vragen aan sprekers, discussie met vakgenoten
    en netwerkmogelijkheden


 


Voor wie?

De bijeenkomst is bestemd voor diëtisten, voedingsdeskundigen, gewichtsconsulenten, lifestylecoaches en overige professionals die zich bezighouden met gezondheidsvoorlichting, productpresentatie, marketing en productontwikkeling.
 


Locatie

Green Village
Blokhoeve 7
3438 LC Nieuwegein