POM Lunchlezing:

“Smart Omgevingsmanagement” in de veranderende wereld

Inhoud

Het komt steeds vaker voor dat we te maken krijgen met slimme manieren van werken. Hoe ga je daarmee om als omgevingsmanager in constant veranderende wereld? Ben je al bekend met de nieuwste technologieën die onze leefomgeving en daarmee ook onze besluitvorming kunnen beïnvloeden? Om samen met bewoners en besluitvormers manieren te vinden om ingrepen in de openbare ruimte duurzamer te maken en deze leefbaar te houden? 

Wil je hierover meer weten kom dan dinsdag 15 oktober naar TASK in Utrecht.

Om 12 uur starten we met een inspirerende lezing van Jan-Willem Wesselink van Future City (https://future-city.nl/). Hij dompelt jullie onder in deze materie.

Daarna zal Charlotte Vagevuur vertellen over de succes factoren van Molenwijk Kiest (https://molenwijkkiest.amsterdam.nl/).

De tweede helft van de bijeenkomst zal een interactief karakter hebben.


Praktische informatie

Met de auto
Als u aankomt op het bedrijventerrein Papendorp kunt u ook de rode borden Sportpark Papendorp volgen. Daar aangekomen bent u vlak bij ons pand; vanaf de brug gezien een van de lage kantoorvilla's.


Openbaar Vervoer
Vanaf het Centraal Station Utrecht neemt u de snelbus Richting Papendorp, lijn 24 (er zijn ook andere buslijnen mogelijk). De bus vertrekt vanaf bushalte Jaarbeursplein op Utrecht Centraal. De bus gaat afhankelijk van het tijdstip elke 10 tot 15 minuten. U stapt uit bij halte P+R Papendorp. Ga als u uit de bus stapt rechtsaf, terug richting de brug. Aan de rechterkant van de brug ziet u een sportpark. Daarachter liggen een aantal kantoorvilla's. Wij zijn gevestigd op nummer 53.

 

Organisatie van de dag

TASK, Quinten Atsma

Jan-Willem Wesselink en Charlotte Vagevuur

 

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren