aanmelder.nl, eenvoudig evenementen organiseren

Minds in Media | 12 december 2019

Minds in Media

Donderdag 12 december, WPP Campus Amsteldok

€ 129,00

Totaal: € 129,00

Exclusief € 27,09 BTW. (€ 156,09 incl. BTW)

Deelnemer contactgegevens
(Gegevens hoofdboeker bij een groepsaanmelding*)

*Groepen van 2 personen (groepsprijs) moeten in één keer worden aangemeld en worden op één factuur (op naam van de hoofdboeker) gefactureerd. Zie de knop onderaan: 'Opslaan en extra persoon toevoegen'. Let op: de groepskorting wordt pas zichtbaar bij het aanmelden van de 2e persoon.

Factuuradres:

Het factuuradres kun je invoeren in een volgend scherm bij jouw betaaloverzicht.

Jouw gegevens zijn bij Adformatie in goede handen. In ons privacy statement staat hoe wij met de gegevens omgaan.

Annuleringsvoorwaarden:

Inschrijvingen zijn alleen schriftelijk te annuleren. In geval van annulering tot uiterlijk 4 weken voor de datum van het event, wordt een bedrag van €50 wegens administratiekosten in rekening gebracht.  Meld je binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kan je bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van de inschrijving gebruik laten maken.

Acceptatie onder voorbehoud:

Jouw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer je niet behoort tot de primaire doelgroep, behouden wij ons het recht om contact met je op te nemen om de aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers. 

Portretrecht
Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden of gefilmd wordt. Wij willen je wijzen op jouw portretrecht. Indien je niet in beeld wilt komen, dan kan je je melden bij de registratiebalie op de dag van het congres.

registratie tijdslot formulier
 registratie tijdslot formulier