Congres Jongeren en Seksueel Geweld | 13 februari 2020

Congres Jongeren en Seksueel Geweld | 13 februari 2020

Congres Jongeren en Seksueel Geweld
 

13 februari 2020  | Reehorst, Ede 

Bezoek je het congres samen met één of meerdere collega's? Dan profiteer je van €50,- korting per persoon! (De korting is alleen geldig op het reguliere tarief).

Let op, de korting wordt pas zichtbaar bij het aanmelden van de tweede persoon (of meer). 

 Niet geldig in combinatie met andere kortingen en acties van (onderdelen van) Bohn Stafleu van Loghum.

€ 349,00

Totaal: € 349,00

Deelnemer contactgegevens

Factuuradres

Het factuuradres kun je invoeren in een volgend scherm bij jouw betaaloverzicht. 

Mocht je accreditatiepunten willen krijgen in een ander register, neem dan contact op met Yvette de Jager (yvette.dejager@bsl.nl). Bij meerdere aanvragen, zullen wij deze in overweging nemen.


De punten worden binnen 6 weken na afloop van het congres verwerkt en bijgeschreven, indien je het relatienummer hebt ingevuld op dit inschrijfformulier.

Acceptatie onder voorbehoud
Uw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer u niet behoort tot de primaire doelgroep (zie onze website) behouden wij ons het recht om contact met u op te nemen om uw aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers. 

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,00 p.p. aan administratiekosten in rekening. Bij een meerdaagse masterclass of congressen met een deelnameprijs vanaf € 950,00 p.p. bedragen de administratiekosten € 250,00 p.p. Bij een masterclass of congres met een deelnameprijs van minder dan € 125,00 p.p. bedragen de administratiekosten € 35,00 p.p. Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering ook een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. 

 

Portretrecht
Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden of gefilmd wordt. Wij willen u wijzen op uw portretrecht. Indien u niet in beeld wilt komen, dan kunt u zich melden bij de registratiebalie op de dag van het congres.

Persoonsgegevens
Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens, klik hier. U kunt informatie ontvangen over producten en diensten van Springer Media B.V.. Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per mail of per post, kunt u dit doorgeven aan Springer Media B.V., t.a.v. afd Klantenservice Events, Postbus 246, 3990 GA Houten, of aangeven bij aanmelder@bsl.nl.

* Verplicht veld

bezoekersregistratie en avg
 bezoekersregistratie en avg