Congres Kindermishandeling | 7 februari 2020

Congres Kindermishandeling | 7 februari 2020

Congres Kindermishandeling

Preventie, signalering en behandeling in de keten


Vrijdag 7 februari 2020 | Van Der Valk, Utrecht

Profiteer van €80,- collegakorting per persoon, wanneer u zich aanmeldt met twee personen of meer! 

Let op: de korting is pas zichtbaar bij het invoeren van de tweede persoon. Gebruik hiervoor de knop onderaan 'Opslaan en extra persoon toevoegen'.

€ 399,00

Totaal: € 399,00

U ontvangt van ons op het congres het boek 'Preventie van kindermishandeling' t.w.v. €24,99 cadeau!

Deelnemer contactgegevens

Factuuradres

Het factuuradres kunt u invoeren in een volgend scherm bij uw betaaloverzicht. 

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,00 p.p. aan administratiekosten in rekening. Bij een meerdaagse masterclass of congressen met een deelnameprijs vanaf € 950,00 p.p. bedragen de administratiekosten € 250,00 p.p. Bij een masterclass of congres met een deelnameprijs van minder dan € 125,00 p.p. bedragen de administratiekosten € 35,00 p.p. Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering ook een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. 

 

Portretrecht
Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden of gefilmd wordt. Wij willen u wijzen op uw portretrecht. Indien u niet in beeld wilt komen, dan kunt u zich melden bij de registratiebalie op de dag van het congres.

Persoonsgegevens
Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens, klik hier. U kunt informatie ontvangen over producten en diensten van Springer Media B.V.. Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per mail of per post, kunt u dit doorgeven aan Springer Media B.V., t.a.v. afd Klantenservice Events, Postbus 246, 3990 GA Houten, of aangeven bij aanmelder@bsl.nl.

* Verplicht veld

bezoekersregistratie en avg
 bezoekersregistratie en avg