De Practorale Rede is in verband met het aangekondigde bouwprotest in Den Haag op woensdag 30 oktober, verzet naar woensdag 11 december 2019. Wij hopen u dan bij dit feestelijke evenement te zien! Klik hier om naar de nieuwe aanmeldwebsite te gaan. Had u zich al eerder aangemeld voor de Practorale Rede op 30 oktober? Dan vragen wij u zich nogmaals aan te melden, zodat wij zeker weten dat u ook 11 december aanwezig kunt zijn. 

 

Op woensdag 30 oktober houdt Nico Persoon, Practor Energietransitie, zijn Practorale rede. Tijdens deze practorale rede draait alles om de 'gereedschapskist van de energietransitie'. 

Deze bijeenkomst heeft een mooi programma waarin nieuwe technieken en oplossingen centraal staan. Partners van het Kennis- en Praktijkcentrum Energietransitie presenteren hun producten of oplossingen, waar u zeker iets aan heeft. 

Ook worden er interessante studentprojecten gepresenteerd. 

Bekijk hier alle showcases en productpresentaties. 

Tot slot is het tijd voor de practorale rede van Nico Persoon. Nico geeft inzicht in zijn aanpak als practor, vertelt meer over de 'gereedschapkist van de energietransitie', en vertelt praktische verhalen over hoe woningen toekomstbestendig kunnen worden gemaakt. 

Bekijk hier het volledige programma. 

Aanmelden? Klik dan hier.

 

 

Tot woensdag 30 oktober! 

 

Namens het Kennis- en Praktijkcentrum Energietransitie en ROC Mondriaan 

 

 

 

 

ticketregistratie
 ticketregistratie