Dag van de Sociaal Werker | 26 augustus 2020

Dag van de Sociaal Werker | 26 augustus 2020

Dag van de Sociaal Werker
De dag waar jij en je werkveld centraal staan!

 

Woensdag 26 augustus 2020 | ReeHorst, Ede

€ 199,00

Totaal: € 199,00

Bezoek het congres samen met je collega's en profiteer van korting!


Bij gelijktijdig aanmelden profiteren de tweede, derde en vierde collega van €30,- korting per persoon. De vijfde collega (of meer) profiteert zelfs van €50,- korting! Let op, de korting is alleen van toepassing op het reguliere tarief en wordt pas zichtbaar bij het aanmelden van meerdere collega's.

Korting is alleen geldig op het reguliere tarief en niet in combinatie met andere kortingen en acties van (onderdelen van) Bohn Stafleu van Loghum.

Deelnemer contactgegevens
(Bij aanmelden van meerdere personen is de eerste aanmelding de hoofdboeker en ontvangt deze deelnemer de totaalfactuur)

Factuuradres

Het factuuradres kun je invoeren in een volgend scherm bij jouw betaaloverzicht. 


Acceptatie onder voorbehoud
Uw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer u niet behoort tot de primaire doelgroep (zie onze website) behouden wij ons het recht om contact met u op te nemen om uw aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers.

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,00 p.p. aan administratiekosten in rekening. Bij een meerdaagse masterclass of congressen met een deelnameprijs vanaf € 950,00 p.p. bedragen de administratiekosten € 250,00 p.p. Bij een masterclass of congres met een deelnameprijs van minder dan € 125,00 p.p. bedragen de administratiekosten € 35,00 p.p. Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering ook een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. 

Portretrecht
Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden of gefilmd wordt. Wij willen u wijzen op uw portretrecht. Indien u niet in beeld wilt komen, dan kunt u zich melden bij de registratiebalie op de dag van het congres.

Persoonsgegevens
Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens, klik hier. U kunt informatie ontvangen over producten en diensten van Springer Media B.V.. Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per mail of per post, kunt u dit doorgeven aan Springer Media B.V., t.a.v. afd Klantenservice Events, Postbus 246, 3990 GA Houten, of aangeven bij aanmelder@bsl.nl.

* Verplicht veld

event registratie
 event registratie