SPAR beurs 12 februari 2020

 

Samen met jou willen we #verder groeien in 2020. Optimaal inspelen op de wensen van onze klanten en voorzien in de behoefte aan gemak en genieten.

Één van de mogelijkheden om samen verder te groeien, is de SPAR beurs. Meld je daarom nu aan voor de SPAR beurs op 12 februari 2020!

2020: SPAR gaat #verder, is het thema van de beurs. Met dit thema willen we inspelen op het inspireren van onze ondernemers, zodat zij daarmee weer optimaal kunnen inspelen op de wensen en behoeften van onze klant.

De beurs

Bij inspireren en #verder groeien hoort ook een nieuwe beurslocatie. Dit jaar vindt de beurs plaats in De Midden Nederland Hallen in Barneveld. Een mooie locatie met een centrale ligging.

Vanwege de positieve reacties dit jaar op de kortere openingstijd hebben we er ook nu voor gekozen de beurs open te houden tot 18.00 uur, daarna zal een gezamenlijk diner plaatsvinden.

Aan- en afmelden gaat eenvoudig door op de onderstaande balk te klikken. Via het aanmeldformulier kan er aangegeven worden van welke faciliteiten je gebruik wilt maken. Graag ontvangen we je reactie vóór 23 november.

Mocht je vragen hebben neem dan contact op met je contactpersoon binnen SPAR of mail naar evenementen@despar.nl

Zien we je op 12 februari in Barneveld?

Met vriendelijke groet,
SPAR directie

John, Pim en Marie-José

 

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren