Vijf jaar geleden was de term ‘blockchain’ vooral bekend in de financiële sector. Maar dat begint te veranderen. Ook in de voedingsmiddelenindustrie gaan steeds meer bedrijven en organisaties met de blockchaintechnologie aan de slag. Albert Heijn en Refresco maken hiermee de keten van sinaasappelsap transparant en Verstegen Sauces en Spices zet nootmuskaat in de blockchain. Gaat blockchain de levensmiddelenindustrie onherkenbaar veranderen? Wat betekent het voor de verhoudingen in de keten, product en retailer? En wat voor effect heeft blockchain op functies als die van de kwaliteitsmanager? 

Op 10 december organiseren VMT en Supply chain Information Management (SIM) een hottopic event over blockchaintechnologie in food. Neemt de ontwikkeling van blockchain dezelfde vlucht als het internet? Experts gaan in op de laatste trends en ontwikkelingen. Bovendien komen er best-practises voorbij van Plus en Jumbo die nog niet eerder zijn besproken.

 

 

Voor wie? 

Kwaliteitsmanagers, Logistiek managers, duurzaamheidsmanagers, inkoopmanagers en directies. 

 

Over SIM

SIM is technologiepartner van Noord-Europese retailers en merkproducenten die betrouwbare data nodig hebben over hun keten. SIM heeft de blockchaintechnologie veelvuldig ingezet en werkt nauw samen met andere technologieleveranciers om de uitwisselbaarheid van gegevens mogelijk te maken.

 

Locatie

Het Blockchain Food Event vindt plaats in Green Village, Nieuwegein.

Adres:
Blokhoeve 7
3438 LC Nieuwegein

www.green-village.nl