De colleges worden op woensdagen gegeven in de collegezalen van de Nyenrode Business Universiteit. De ontvangst is vanaf 15:00 uur, de colleges zelf starten om 15:30 uur en eindigen omstreeks 19:00 uur, inclusief een pauze van circa 30 minuten waarin u een lichte maaltijd krijgt aangeboden. De colleges zijn filevrij en na afloop houdt u nog een behoorlijke avond over.

Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25
3621 BG Breukelen
Routebeschrijving >>


Uw investering

Regulier tarief met boekenpakket € 2.495,00
Regulier tarief €2.295,00
Ledenprijs NVvK€ 2.195,00

 

Boekenpakket

Krijg inhoudelijke verdieping met een selectie uit de beste boeken op het gebied van veiligheid en strategie: 
 

  1. Veiligheidsfabels 1-2-3 door Carsten Busch 
  2. Van risico-inventarisatie naar cultuurverandering door Walter Zwaard
  3. Gedrag en Veiligheid door Frank Guldemond en Jop Groeneweg
  4. Risicoleiderschap door Martin van Staveren
  5. Krachten rond de risico-regelreflex door Ira Helsloot en Astrid Scholtens

Het boekenpakket wordt na aanvang van de collegereeks besteld en naar het bij ons bekende adres verstuurd.

 

Certificaat

Na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat van Arbo>> en Nyenrode als u tenminste 5 colleges hebt gevolgd.
 

Aanmelden

Schrijf u gemakkelijk in via het inschrijfformulier. Heeft u vragen over het inschrijven? Bel met onze administratie 088 58 40 888.
 

Annuleringsvoorwaarden

Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. U kunt tot uiterlijk vier weken voor de aanvang van deze collegereeks kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van de collegereeks bent u 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, of bent u afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag inclusief, (indien van toepassing, het horeca-arrangement) te berekenen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via aanmeldingenevents@vakmedianet.nl.
 

Verhindering

Bent u verhinderd en kunt u een college niet bijwonen? U kunt kosteloos een plaatsvervanger bij ons aanmelden. Dit kan via aanmeldingenevents@vakmedianet.nl.


Voorwaarden

Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet bv zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te 's-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.