Stage-event 'Get Connected' Finance en Bedrijfskunde 2020 - Bedrijven

Stage-event 'Get Connected' Finance en Bedrijfskunde 2020 - Bedrijven

Stage-event 'Get Connected' Finance en Bedrijfskunde 

Hogeschool Rotterdam Business School organiseert op dinsdag 4 februari 2020 het Stage-event ‘Get Connected’ Finance en Bedrijfskunde.

Het stage-event biedt u de mogelijkheid om kennis te maken met de tweedejaarsstudenten van de volgende opleidingen:

  • Accountancy
  • Bedrijfskunde
  • Finance & Control
  • Finance, Tax and Advice - Banking & Insurance
  • Finance, Tax and Advice - Tax Law & Economics

Het stage-event staat wederom in het teken van ‘Get Connected’. Op deze dag draait het namelijk om verbinden, samenwerken en netwerken. Studenten kunnen tijdens dit event een masterclass volgen en deelnemen aan de netwerkvloer om met uw organisatie kennis te maken.

Netwerkvloer
De netwerkvloer biedt u de gelegenheid om in contact te komen met tweedejaarsstudenten die op zoek zijn naar een stageplaats in het derde jaar van hun studie. De studenten van de opleidingen Accountancy en Finance & Control zullen veelal per september 2020 of anders per februari 2021 starten met hun stage. Voor de opleidingen Finance, Tax and Advice en Bedrijfskunde start de stageperiode alleen per september 2020. 


Volledigheidshalve willen wij u erop attenderen dat sommige studenten tijdens het stage-event nog niet weten of zij aan de stagenorm voldoen. Dit kan betekenen dat deze studenten op de netwerkvloer alvast kennis willen maken, zich willen oriënteren en informeren over de stagemogelijkheden. Het event is verplicht voor de Finance studenten (ca. 400). De studenten van Bedrijfskunde kunnen vrijwillig deelnemen. 

Aanmelden
Voor u zijn er géén kosten aan verbonden. Het enige wat van belang is, is dat u binnen bovenstaande stageperiode(s) minimaal één stageplaats kunt aanbieden. Als u zich heeft aangemeld, ontvangt u een bevestigingsmail en een instructie betreffende het inleveren van de vacature(s).

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus meldt u snel aan. U kunt zich aanmelden tot 9 december door het aanmeldformulier in te vullen.