Welkom

 

Voor 2020 stond er de viering van 25 jaar VTvO op de agenda in het prachtige Mooirivier te Dalfsen. Deze mijlpaal vieren we dit jaar alsnog graag samen met u op dezelfde locatie, want we kunnen niet wachten om elkaar weer fysiek te ontmoeten!

Op vrijdag 12 november 2021 wordt de OK-dag georganiseerd. Na de OK-dag nodigen wij u van harte uit voor een heerlijk diner met aansluitend een jubileumfeest! Op zaterdag 13 november 2021 wordt het VTvO Congres georganiseerd met zeer interessante sprekers en een inspirerend intermezzo.  

Wij willen uw bedrijf graag van harte uitnodigen om deel te nemen aan zowel de OK-dag als aan het VTvO congres. Tijdens de OK-dag en het VTvO Congres heeft u de mogelijkheid om uw bedrijf te presenteren aan potentiele klanten en uw relatie met bestaande klanten te versterken. Ook is er dit jaar parallel aan het VTvO Congres op zaterdag 13 november 2021 een extra congres voor nieuwe tandartsen die geïnteresseerd zijn in orthodontie, wellicht een interessante doelgroep voor uw bedrijf!

Het thema van de OK-dag en het VTvO Congres 2021 is:

"Auxiliary Tools in fixed appliances"

Gedurende de OK-dag en het VTvO Congres zijn er verschillende pauzes ingelast, alsmede een jubileumfeest na de OK-dag en aan het einde van het VTvO Congres een heerlijke borrel. 

 

Er zijn twee sponsorpakketten mogelijk:

SILVER | Tweedaags sponsorpakket voor de OK-dag op 12 november en het VTvO Congres op 13 november 2021 voor €1.950,-.

NIET MEER BESCHIKBAAR | GOLD | Tweedaags sponsorpakket voor de OK-dag op 12 november, het VTvO Congres én het extra congres op 13 november 2021 voor €2.250,-.

MELD U HIER AAN!


Vriendelijke groeten,
Namens het VTvO Bestuur

Peter Lamark
Voorzitter VTvO