POM Nieuwjaarsbijeenkomst

 

15 januari 2020

16.00 - 19.30 uur

Restaurant Zuiver, Krommewetering 51, Utrecht

 

2020 wordt een bijzonder jaar voor het Platform Omgevingsmanagement: de Landelijke Omgevingsmanagementdag (LOMD) viert haar tienjarig bestaan en we hebben weer een reeks interessante bijeenkomsten op het programma.

Maar…
we starten 2020 met een toost op het nieuwe jaar en een interessante ontmoeting met Christien Oudshoorn van Human Dimensions. Christien is Deep Democracy instructor en een expert op het gebied van conflicthantering in binnen- en buitenland. Ze heeft een schat aan ervaring, die ze graag met ons deelt. Zo verzorgde zij o.a. conflicttrainingen in zwaarbewaakte gevangenissen in Argentinië en Bolivia en trainingen projectmanagement voor jeugdleiders in de sloppenwijken van Peru. In haar enthousiaste verhaal staan haar spannende ervaringen en de methode Deep Democracy centraal.


Deep Democracy - Minderheidswijsheid. Conflict. Besluitvorming. Een lezing over ‘de wijsheid van de minderheid’, met een bijzondere methode die is ontstaan in post-apartheid Zuid-Afrika. Over sabotage, autocratische besluiten, koningen en haaien. Vaak akelig herkenbaar en inzicht gevend.
Een mooie manier om het nieuwe jaar te starten en een must voor iedere omgevingsmanager, die conflicten graag oplost in plaats van wegpoetst!

Natuurlijk geven we jullie tijdens deze feestelijke bijeenkomst graag alvast een sneak preview op hetgeen POM voor 2020 in petto heeft!

De bijeenkomst wordt afgesloten met een borrel en een hapje en is er voldoende tijd en gelegenheid om een ieder een succesvol jaar te wensen!

Ben je erbij? Meld je dan aan via de blauwe knop onderaan of bij : https://www.platformomgevingsmanagement.nl/events/pom-nieuwjaarsbijeenkomst/
Wij hopen jullie allemaal aan te treffen op deze Nieuwjaarsbijeenkomst!
 
Het bestuur van POM:
Daniel Eggermont, Voorzitter
Mirabel Loos, Secretaris
Conny Koreman, Penningmeester
Jaap Dekker, LOMD
Vincent Krocké, Samenwerkingen
Loek van der Lof, Activiteiten
Ada Haasnoot, Communicatie

 

informatie over bereikbaarheid:
https://www.zuivergastvrij.nl/contac
t

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren