Ben jij een gamer, of een sporter misschien? Hou je van de spotlight of voel je je beter achter de schermen?

Het maakt niet uit waar je van houdt, wat je ambities zijn of waar je wel of niet goed in bent, we voelen ons allemaal wel eens alleen. Soms kan je met nog zoveel mensen omringd zijn en je toch alleen voelen. Geen zorgen, tijdens deze gezellige dag gaan we opzoek naar The Real You!

Een dag die in het teken staat van het ontmoeten van nieuwe mensen, elkaar beter leren kennen door het spelen van verschillende spellen en een drankje met elkaar te drinken.

Een gave escaperoom zal het ijs breken, hierdoor kom je gelijk met elkaar in contact en leer je elkaar op een leuke manier beter kennen. Daarna is er natuurlijk tijd om even te kletsen en nog meer spellen te spelen.

Nu vraag je je natuurlijk af wie, waar en wanneer? Wij zijn studenten van het practoraat van het ROC Mondriaan Den Haag en verzorgen deze dag voor een onderzoek voor school. The Real You zal plaats vinden op 17 januari 2020 in het wijkcentrum van Mariahoeve. 

Dus hou jij van spelletjes? Ben jij een beetje fanatiek? Heb jij zin om nieuwe mensen te ontmoeten? Dan zoeken wij jou! Schrijf je nu in via deze website, wij kijken uit naar een ontzettend gezellig middag, tot dan!

 

 

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren